De leukste outfits voor hem voor een bruiloft

Heb je binnenkort een bruiloft waar je heen moet? Dan is het tijd om na te gaan denken over een leuke outfit. Voor ons vrouwen is er zoveel moois en leuks te krijgen als het om feestelijke outfits gaat, maar voor mannen kan dat nog wel eens een uitdaging zijn. In het artikel van vandaag geef ik wat leuke tips voor een outfit voor hem om te dragen naar die bruiloft!

1. Een pak

Bij een bruiloft hoort vaak standaard het dragen van een driedelig pak. Maar waarom eigenlijk? Het klopt dat dat er heel mooi en netjes uit ziet, maar er is nog zoveel meer mogelijk. Wil de man wel graag een pak aan, ga dan eens voor net iets anders. Denk bijvoorbeeld aan een mooi en chic pastelkleurtje, een strikje in een afwijkende kleur of leg het accent op de schoenen.

2. Colbertje

Chic erop staan kan ook met enkel een goed colbertje. Net als een pak kun je dit laten aanmeten, zodat het altijd perfect zit. Eronder kan hij vanalles dragen, van een mooie blouse tot een t-shirt. Het colbertje is tevens op allerlei broeken te dragen, dus lekker mixen en matchen. Combineren mag! Bij Henk ter Horst hebben ze bijvoorbeeld hele mooie exemplaren!

3. Mooi overhemd met korte mouwen

Naast de standaard overhemden met lange mouw zijn er tegenwoordig ook steeds meer overhemden met korte mouw te vinden. Wellicht moet je er even aan wennen, maar ze zijn vaak wel echt heel leuk en lekker luchtig in de zomer. Kies voor een overhemd met een mooi printje of leg de nadruk op de keuze voor het stof, zoals linnen. Dit kan ook heel luxe ogen!

4. Polo

Geen man van de overhemden? Dat kan en is ook niet erg. Een polo kan ook heel mooi afkleden en is goed te dragen op allerlei broeken. Mits goed gekozen kan er ook een colbertje of ander mooi jasje op gedragen worden. Kies voor een bruiloft een niet al te sportieve polo, maar ga meer voor die luxe uitstraling. Hou het simpel en kies een mooie rustige kleur.

5. Chino’s in het kort

Tot slot de chino’s. Dit soort broeken zijn en blijven een hit bij mannen. Dat snap ik, want ze zitten heel fijn en zijn ideaal voor de zomer. Voor de warme dagen kun je kiezen voor een korte variant. Hij draagt dan een korte broek in chino model, waardoor het een mooi geheel geeft en een luxe uitstraling. Combineer dit met een mooi wit linnen overhemd met korte mouwen en die outfit voor die zomerse bruiloft is helemaal af!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten