De leukste overhemden voor het najaar!

Het weer lijkt onlangs wel omgeslagen te zijn. Zaten we eerder nog in lekkere temperaturen waarbij we in ons t-shirtje naar buiten konden, hebben we nu de herfstjas alweer aan. Ergens hoort het er natuurlijk bij, want het is immers al oktober. Nu we onze t-shirts inruilen voor andere kledingstukken geef ik vandaag wat inspiratie voor leuke overhemden voor het najaar. Zo loop niet alleen jij er top bij, maar ook de man!

Printjes

Als het om overhemden gaat lijkt het vaak best saai. De meeste zijn wit, lichtblauw of donker. Dan heb je nog vele variaties daarin, maar wist je dat er ook hele andere soorten overhemden zijn? Heel leuk voor het najaar zijn de overhemden met printjes en motiefjes, zoals de Olymp overhemden. Dit ziet er meteen een stuk gekleder maar evengoed casual uit. Combineer ze met een goede jeans en sneakers of een nette broek en nette schoenen!

Lekker stofje

Voor al onze kleding geldt dat het fijn moet zitten. Lekkere draagbare kleding doe je immers veel liever en vaker aan dan kleding die niet lekker aanvoelt op de huid of dat geen fijne pasvorm heeft. Bij overhemden lijk je soms in comfort te moeten inleveren, maar eigenlijk hoeft dat niet meer. Er zijn namelijk ook hele mooie overhemden gemaakt van een casual stofje. Dit zit lekkerder en is tevens wat warmer, wat natuurlijk ideaal is voor het najaar!

Combineer!

Leuke tips om je overhemd mee af te wisselen zijn bijvoorbeeld het gilletje, een stoer colbertje of een trui. Een trui over je overhemd? Yes! Vooral wanneer je een leuk overhemd met motiefjes aanhebt is het leuk wanneer de kraag ervan boven de nek van de trui uitkomt. Deze tip is met name ideaal wanneer het buiten echt koud is, want een trui erover houdt je natuurlijk lekker warm.

Voor de leukste en stoerste overhemden van dit moment, maar ook voor de klassiekere overhemden, kun je terecht bij Hemdvoorhem. Ze hebben onwijs veel keuze in soorten en merken, dus er is altijd wel iets dat bij de man past!

Welke soort overhemden vind jij het leukst?

Eén gedachte over “De leukste overhemden voor het najaar!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten