De leukste Sint cadeau inspiratie!

Het duurt nog wel even, maar tegenwoordig kunnen we beter heel goed voorbereid zijn. Ik heb het over Sinterklaas! Als je het mij vraagt één van de meest gezelligste tijden, vooral wanneer de kindjes nog geloven. Hier proberen we er altijd een feestje van te maken en omdat december toch al zo’n drukke maand is begin ik telkens weer op tijd met de Sint cadeautjes. Ontbreekt het bij jou nog aan inspiratie? Lees dan zeker even verder, want in dit artikel geef ik wat leuke Sint cadeau inspiratie.

Lego

De laatste tijd staat Lego hier hoog bovenaan het verlanglijstje. Vooral Brody is helemaal verzot op Lego en kan er uren mee bouwen en spelen. We hebben dan ook al een aardige collectie opgebouwd met met name Mario Lego. Sinds zijn verjaardag afgelopen voorjaar vindt hij technische Lego ook geweldig en dus krijgt hij hier de coole groene Lego Technic Ford Mustang. Lego staat hier namelijk hoog op de Sint cadeau verlanglijst. Deze sets zijn eigenlijk geschikt voor kindjes vanaf zeven tot negen jaar, maar Brody van 5 jaar kan dit heel goed. Hij vindt het geweldig om te bouwen en om er vervolgens mee te spelen. Heel benieuwd dus wat hij van zijn nieuwe auto gaat vinden. Mocht je Lego of ander tof speelgoed willen bestellen met korting? Gebruik dan de code ZazazooSinterklaas en krijg 15% korting op al jouw aankopen bij Doabuy! De code is geldig t/m 6 december 2022.

Voor Benthe hebben we ook een Lego set, namelijk die van Lego Friends. Ze is een echte dierenvriend en dus vonden we deze Lego Friends Pet Rescue Center wel erg goed bij haar passen. Sinds kort heeft ze een bureautje op haar kamer en daar kan dit heel goed op om mee te spelen. Lego is dus voor zowel jongens als meiden een dikke hit deze feestdagen!

Make-uppen

Benthe is nu acht jaar en ze is al bezig met make-up. Ergens is ze daar natuurlijk veel te jong voor, maar om thuis mee te spelen vind ik dat prima. Hoog op haar verlanglijstje staat deze Clementoni wetenschap spel Cosmeticalaboratorium. Hiermee kun je zelf make-upjes maken. Superleuk natuurlijk voor de diva hier in huis!!

Knutselen

Beide kids knutselen graag en dus zijn knutselsetjes altijd leuk om cadeau te doen. Een goede Sint tip als je het mij vraagt, want dit soort setjes zijn al voor hele leuke kleine prijsjes beschikbaar. Ook leuk voor een klein budget dus!!

Games

Zijn jouw kindjes echte gamers? Dan is een videogame misschien erg leuk om cadeau te doen. Let wel even op de adviesleeftijd, zeker wanneer je een spel niet kent. Dit staat er namelijk niet voor niets op. Leuke tips voor de wat jongere kinderen zijn Minecraft, Paw Patrol en Life in Willowdale.

Bordspellen

Tot slot; bordspellen! Ook hier thuis een grote hit! Met name Brody is een echte spelletjesvogel en die kan er zomaar een middag voor uitrekken. Onze spelletjeskast staat dan ook behoorlijk vol, maar ik durf te wedden dat er ook dit jaar zeker nog minimaal één spel bij kan 😉

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren voor leuke Sint cadeaus. Je kunt ze makkelijk vanaf de bank bestellen op www.doabuy.eu/. Deze webshop heeft de leukste Sinterklaascadeautjes voor ook nog eens leuke prijsjes. Zeker de moeite waard!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten