De luxe geurkaarsen van Hikaya met echte kristallen

Hikaya geurkaars

Geurkaarsen en kristallen, een betere combinatie is er niet. Kristallen kunnen je goede kracht geven of juist heel rustgevend werken. Een geurkaars versterkt dat gevoel door de geur die afgegeven wordt. Pas geleden kreeg ik een berichtje van Hikaya om één van hun geurkaarsen te ontdekken. Welke geur ik koos en welke kristallen erin zitten lees je vandaag!

Hikaya

Ik moet eerlijk toegeven dat ik het merk Hikaya nog niet kende, maar wat ik heb iets gemist! De kaarsen van Hikaya zijn namelijk ontzettend mooi voor in huis en ook om cadeau te geven. Ze komen namelijk in hele luxe doosjes met zwart en goud en de kaars zelf zit in een mooie zwarte glazen potje met gouden details. Het potje is afgewerkt met een lintje aan de zijkant met daarin het logo van Hikaya, superluxe! De kaars zelf is prachtig en heeft een kleurtje. Erin verwerkt zitten de kristallen, die er mooi bovenop liggen en het natuurlijk ook onwijs goed doen in je interieur.

Ik koos voor de geurkaars Ocean Cliff. Dit is een krachtige en frisse geur, die ik perfect bij de zomer vind passen. Hij bevat aroma’s van o.a. salie, grapefruit en zuiver zeezout en juist die combi doet je denken aan de fijne kustlijn. Voor mij is dit het ultieme zomergevoel. De kaars is gemaakt op basis van natuurlijke sojawas en is helemaal vrij van paraffine en andere schadelijke stoffen. Je weet dus zeker dat je hier gezond mee bezig bent. De kaars geeft een gelijkmatige verspreiding van de geur af en dat is fijn, want zo geniet je optimaal van deze fijne kaars.

In de kaars zitten dus kristallen. De Ocean Kliff kaars bevat de Green Fluorite kristallen, welke kenmerkend zijn voor het reinigen van energie, het verwijderen van negativiteit en het stimuleren van persoonlijke groei. Daar kan ik zeker wat van gebruiken, haha! Ook helpen ze om gefocust te blijven op het voltooien van een taak en kan het helpen bij het houden van een heldere geest. Prima dus ook voor op je werkplek!

Goed om te weten is dat de geurkaarsen van Hikaya minstens 45 uur lang branden. Zorg er wel voor dat het lont niet te lang wordt en dat je dit regelmatig bijknipt. Zo ontstaan er geen dikke lonten die kunnen gaan walmen. Wat ik hiervan vind? Ik vind het echt fantastisch! Het ziet er onwijs luxe en mooi uit, past hiermee heel goed in ons interieur en de geur is superfijn! Stiekem vind ik het zonde om op te branden, maar he…daar zijn ze natuurlijk wel voor bedoeld. Wil je zelf deze kaars, of een andere mooie variant, ervaren? Bestel ze dan op Hikaya.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten