De moderne badkamers van Sani4comfort

badkamers tips

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of heb je al plannen gemaakt maar twijfel je heel erg? Dan komt dit artikel als geroepen voor jou! Een badkamer verbouwen en opknappen doe je namelijk niet zomaar even, het is een flinke aanschaf waar je een langere tijd van geniet. Het is dus heel belangrijk dat het volledig naar wens is. Heel tof zijn de moderne badkamers van Sani4comfort! Ik vertel je er vandaag wat meer over.

Sani4comfort

Ken je Sani4comfort.nl al? Deze webshop biedt echt alles voor jouw badkamer. Denk aan bijvoorbeeld badkamermeubels, kranen, baden, douchecabines en meer. Alles is echt heel mooi modern en goed toepasbaar in bijna elke badkamer, of die nu groot of klein is. Wat je smaak ook is en voor welke kleur je ook wilt gaan, je zult hier zeker slagen.

Populaire badkamer items

Populair is en blijft de douchecabine 90×90 cm. We linken die vaak onterecht aan de ouderwetsere douchecabines, maar ze zijn er in heel veel moderne varianten. Neem bijvoorbeeld de zwarte look, onwijs mooi en modern voor de hedendaagse badkamers. De 90×90 maat is ideaal wanneer je niet veel plek hebt. Wat je ook veel terug ziet zijn de ronde (zwarte) spiegels, vrijstaande ligbaden en veel messing. Onwijs mooi natuurlijk, maar je moet je goed bedenken hoe je jouw ontwerp maakt of laat maken. Laat het allemaal goed passen en zorg ervoor dat er genoeg ruimte overblijft. Op die manier blijft ook een kleine badkamer lekker ruimtelijk.

Andere ruimtes

Naast de badkamers kun je voor nog veel ruimtes terecht bij deze webshop. Zo kun je er goed slagen voor een nieuw toilet (hier word ik dan weer erg enthousiast van, want wij willen ons toilet beneden verbouwen), maar ook toffe kranen en andere accessoires. Zo vind ik bijvoorbeeld het mat zwarte hangtoilet van Creavit ontzettend mooi. Deze is zeker iets om te onthouden.

Onze badkamer is gelukkig nog lang niet aan vervanging toe, het is namelijk een flinke klus om te verbouwen. Zoals gezegd gaan wij wel dit jaar het toilet verbouwen, een klus die al jaren op de plank bleef liggen.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten