De mooie winterse kleuren van Striplac Showtime!

Striplac Showtime

Je merkt het al goed, het is eerder donker ’s avonds, de nachten worden langer, het is weer tijd voor de winter. Reden te meer om je stijl qua kleding en make-up een beetje aan te passen op de tijd en de trend. Natuurlijk heeft Alessandro weer een super stijlvolle look gemaakt waarmee jij als een Hollywood diva kan schitteren in deze feestelijke tijd. Vandaag lees je alles over de nieuwe Striplac Showtime collectie!

De Striplac Showtime Look is geïnspireerd door de stijliconen van de filmindustrie en heeft gegarandeerd de actuele kleuren-range: het red carpet feeling pur sang! 

De Striplac Showtime Collectie

Award Winning Red!

Dit is een super mooie donkere rode kleur. Zowel sensueel als elegant en heel stijlvol bij de meeste feestoufits. Het combineert heel goed met goud en zwart.


La Diva!

Deze warme rode kleur met een vleugje pastel is echt een glamour diva onder de trendkleuren. Hij is heel neutraal en daardoor goed draagbaar op allerlei outfits.


Crème de la Crème!

Deze subtiele crème kleurige tint is vooral heel trendy in de bloggerscene. Een echte musthave voor mooie korte nagels. Ik hou hier echt van! Draag er een lekkere oversized grijze trui op en een lekkere jeans.


Ready for the Evening!

Deze kleur is een perfecte styling bij elke avond gelegenheid. De glitterende zilver antraciet kleur is ideaal te combineren met andere Striplac kleuren voor het meest betoverende effect.


Thanks Everyone!

Met deze Metallic blauw groene kleur ben je echt heel Hollywood waardig chique. De nagels glanzen meer dan ooit! Ook deze kleur is onwijs mooi, vooral nu tijdens het najaar.

Viva Donna heeft uiteraard alle nieuwe kleuren op voorraad. Ze zijn het grootste Striplac-point van Nederland en zijn bij uitstek de expert op Striplac gebied. Heb je vragen dan kun je altijd contact met ze opnemen via info@vivadonna.nl

Verder is er ook nog een super leuke cadeauset in de Striplac lijn gelanceerd: De Striplac Glitterset. Het is een 4 delige set met de volgende items: Striplac Wine & Soul 5ml, Striplac Rose me if you can 5ml, Striplac Topcoat 5ml en Glitterpigment 2gr.

Met deze producten ben jij het stralende middelpunt van de feestdagen of heb jij het juiste cadeau om te geven! Wist je dat je Striplac ook superleuk kunt combineren? Lees er hier meer over in de Blog .

Heb jij al eens Striplac gebruikt?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten