De mooiste beauty Valentijns cadeaus voor haar

valentijncadeaus voor haar

Volgende week is het zover; Valentijnsdag! Heb jij al wat leuks voor jouw partner in huis? En heeft hij of zij al iets voor jou? Mocht dat laatste niet het geval zijn, schuif dan heel subtiel dit artikel onder zijn of haar neus, want hier staan de mooiste Valentijns cadeaus voor haar op het gebied van beauty!

Valentijnsdag 2022

Tja, dat je bij Notino altijd wel slaagt mag wel duidelijk zijn. Al tijden mag ik me trotse partner van Notino noemen en daar ben ik maar wat blij mee. Je koopt er namelijk onwijs veel mooie beautymerken voor hele leuke prijzen. Al deze cadeau inspiratie komt dan ook van hun af, waardoor je altijd weet dat je de beste prijs ervoor betaald! Bekijk hier de nodige inspiratie voor een Valentijnsdag cadeau!

Lekker geurtje

Een perfect cadeau voor Valentijnsdag is toch wel een nieuw geurtje. Pak hier lekker mee uit en kies voor luxe met bijvoorbeeld de Dolce & Gabanna The One Gold geur. Dit is een heerlijke luxe geur die een nieuwe variatie biedt op de originele Dolce & Gabanna The One geur. Daarbij staat de gouden flacon natuurlijk ook heel tof op het nachtkastje 😉 Andere lekkere geuren zijn Lancôme Idôle, Yves Saint Laurent Libre en Armani Sì.

Bodycare

Wil je het wat kleiner en subtieler aanpakken? Dan kun je ook heel goed voor een fijne bodycare gaan. Kies bijvoorbeeld een mooie douchegel uit en neem daarbij aansluitend een bodycrème. Heeft de ontvanger een gevoelige huid? Vermijdt dan parfum en geurtjes in dit soort producten, want dit kan huidirritatie veroorzaken. Er zijn genoeg fijne bodycare producten zonder parfum, maar die wel een hele fijne verzorging kunnen bieden.

Make-up

Make-up is altijd heel tof om te krijgen, maar het is ook zo lastig om voor iemand te kopen. Make-up is namelijk heel persoonlijk. Wat de één mooi vindt, vindt de ander misschien helemaal niks en omgedraaid. Je moet diegene dus al echt heel goed kennen wil je dit doen. Koop overigens geen producten als foundation, want dat is één van de moeilijkste make-upproducten om te kopen, zelfs als je het voor jezelf koopt. Misschien heeft ze wel een bepaald product op het oog, maar nog niet gekocht. Of heeft ze items op een wishlist staan. Kom hierachter en je weet precies wat je moet kopen en weet zo ook meteen vooraf of het een succes is of niet 😉 Zo heb je weer geweldige inspiratie voor toffe Valentijns cadeaus!

Wat zou jij graag voor Valentijnsdag willen krijgen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten