De nieuwe Collistar Puro Lipsticks

Collistar Puro Lipsticks

Collistar heeft zijn Collistar Puro Lipsticks vernieuwd. De lipstick combineert verzorging met make-up en dat is natuurlijk heel fijn voor je lippen. Hierdoor kun je het elk moment van de dag dragen. Hij biedt kleur, comfort en hydratatie en zorgt ervoor dat je altijd kissable lips hebt. Dankzij de formule van de nieuwe generatie is één laagje voldoende om een ultradunne en dekkende film op je lippen aan te brengen. Benieuwd hoe ik het ervaar?

Collistar Puro Lipsticks

Al eens eerder heb ik de Collistar lipsticks gehad. Ik weet nog dat die heel goed bevielen en ze heerlijk zacht en comfortabel voor de lippen waren. Deze zijn dus nu vernieuwd en nog beter. Moest je eerst twee laagjes aanbrengen, nu is eentje voldoende voor een mooi en dekkend effect. Ik ontving drie uiteenlopende tinten, van een nude tint tot een roze en een rood tint. Allemaal zijn ze even mooi. Weet dat de lipstick verkrijgbaar is in 20 kleuren. Er is zelfs een Lip Balm van in een doorschijnende kleur. Het kleurenpalet is onderverdeeld in zes kleurfamilies: nude, roze, oranje, koraal, rood en mauve. De kleuren zijn geïnspireerd op een reis door de Italiaanse natuur, met een stop in Milaan: de thuisstad van Collistar.

101 Blooming Almond

De kleuren die ik kreeg zijn geweldig. 101 Blooming Almond is een kleur uit de Nude familie en is vrij neutraal. Op de lippen valt hij niet zo donker uit dan op de huid, maar dat is natuurlijk logisch aangezien onze huid ook pigment van zichzelf heeft. Het is een mooie universele tint die bijna iedereen kan hebben.

103 Fucsia Petunia

Een heel andere kleur is kleur 103 Fucsia Petunia. Hij heeft de naam van een bloem gekregen en dat is niet voor niets. De kleur is namelijk superfel en echt aanwezig. Het is roze roze en ik hou hier wel van. Met name in het voorjaar en de zomer is dit een fantastische kleur om te dragen!

111 Rosso Milano

Tot slot nog de iconische kleur 111 Rosso Milano. De kleur is geïnspireerd op Teatro alla Scala, een van de beroemdste operagebouwen te wereld. Het is een dieprode kleur die zowel modern als heel klassiek staat. Ik deze vind ik erg mooi.

Het klopt inderdaad dat je met één dun laagje al een mooi en dekkend resultaat hebt. Dat is fijn, want zo heb je niet het gevoel een dikke laag lipstick op te hebben. Ook doe je op die manier wat langer met je lipstick natuurlijk. De satijnen finish is mooi. Goed om te weten is dat de Puro Lipstick geen siliconen en ingrediënten van dierlijke afkomst bevatten. De formule bevat wel vitamine E en het extract van de Aglianico-druif voor een hydraterende en gladmakende werking. Er zijn refills van de lipsticks verkrijgbaar om zo hergebruik van de verpakking mogelijk te maken en waste te verminderen. De Collistar Puro Lipsticks kosten €25,- per stuk en zijn verkrijgbaar online via Collistar.com en bij de bekende verkooppunten.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

2 gedachten aan “De nieuwe Collistar Puro Lipsticks”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten