De nieuwe Douglas Lash Curve mascara

Douglas Lash Curve mascara

Zo net voor onze vakantie ontving ik de nieuwe Douglas Lash Curve mascara, eentje die extra krul geef aan je wimpers en ze lift. Nu ik al maanden een fijn wimperserum gebruik heb ik niet direct meer verlenging en volume in een mascara nodig, maar die krul is zeker fijn. Tijd dus om hem aan jullie te laten zien!

Douglas Lash Curve mascara

De nieuwe Douglas Lash Curve mascara is top! Tot een paar maanden geleden had ik altijd korte en rechte wimpers en ik moest het dan ook echt van een hele goede mascara hebben. Lang niet elk exemplaar voldeed en dus was het soms een hele zoektocht om een perfecte mascara voor mijn wimpers te vinden. Sinds ik nu een paar maanden een wimperserum gebruik zijn mijn wimpers voller en langer en kan ik vrijwel elke mascara gebruiken voor mooie wimpers. Deze Douglas Lash Curve mascara belooft echter meer, namelijk glamoureuze wimpers tot wel 12 uur lang!

De Lash Curve mascara komt in een mooie verpakking. De huls is goud van kleur en heeft een opdruk van roze letters. Voor een mascara is dit zeker weer iets anders. Het borsteltje is wat gebogen en er zit wat meer ruimte tussen de borstelhaartjes dan dat je misschien gewend bent. Dit zorgt ervoor dat elke wimper goed gepakt wordt door het borsteltje en dat ze worden gescheiden. Hoe meer het wimperhaartje hecht aan het borsteltje, hoe beter de mascara hecht en het de wimper dikker maakt.

De high-tech formule rekt elk wimperhaartje uit en zorgt hiermee voor een krullend en verlengend effect. Het aanbrengen vind ik superfijn gaan. Omdat ik zelf altijd in laagjes werk is het belangrijk dat een mascara niet klontert. Deze doet dat gelukkig helemaal niet en is dus goed in laagjes aan te brengen. Twee laagjes zijn echter al voldoende voor een mooi resultaat! Dit blijft overigens de hele dag mooi zitten zonder af te brokkelen en je verwijdert het eenvoudig met alleen warm water. Top dus!

De Douglas Lash Curve mascara kost €16,99 en is op het moment van schrijven met korting te koop. Je shopt hem in een winkel van Douglas en kunt hem online bestellen op Douglas.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten