De nieuwe haarmaskertjes van Yves Rocher

De nieuwe haarmaskertjes van Yves Rocher

Yves Rocher komt met nieuwe haarmaskertjes en wat zijn ze leuk. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten waarvan ik je er vandaag drie laat zien. Allemaal hebben ze namelijk een andere werking op een ander gebied.

Yves Rocher haarmaskers

Haarmaskers, ik ben er echt dol op. Het geeft net dat beetje meer verzorging dat mijn haar vaak nodig heeft. Deze drie maskertjes komen dus zeker als geroepen. De verpakkingen van deze nieuwerds is heel erg leuk. De maskers komen in een kleine tube (dat vind ik dan wel weer jammer) en zijn lekker kleurrijk. De inhoud van een tube is slechts 35 ml. en dat is voor een haarmasker echt weinig. Om uit te proberen is dit natuurlijk prima, maar om vaak te gebruiken niet. Ik vind ze dan ook ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie!

Protective Mask Color

Speciaal voor gekleurd haar is er het Protective Mask. Deze beschermt, zoals de naam al zegt, jouw kleurtje. Het bevat de antioxidanten uit het vruchtvlees van açaï-bessen, welke het haar beschermen tegen schadelijke effecten. Het maakt het haar glanzend, want het maakt de haarschubben glad. Daarbij wordt het haar fijn gevoed. De gel/crème textuur voelt heerlijk licht aan en verdeelt zich dan ook goed door het haar. Breng met name aan op de lengtes na de shampoo en laat drie minuutjes inwerken. Het uitspoelen gaat prima en je haren voelen fijn zacht aan.

Repairing Mask Ends

Het herstellende masker bevat biologische jojobaolie en herstelt beschadigde punten. Ook voorkomt de formule dat ze afbreken en het maakt de haarstructuur sterker en 20 keer steviger. De puntjes zijn fijn glad, zacht en glanzend. De textuur van dit masker is iets anders dan het vorige masker. Het brengt evengoed fijn aan zonder het haar te verzwaren en het spoelt heel makkelijk uit. Droog haar knapt hier echt van op!

Detoxifying Scrub Scalp

Dan niet direct een masker voor het haar, maar een goede verzorging voor de hoofdhuid. Deze peeling met moringazaden exfolieert de hoofdhuid op een milde wijze en maakt het haar weer lekker luchtig. De textuur is vrij zacht en bevat zaadjes die exfoliëren en 100% van natuurlijke afkomst zijn. Je gebruikt deze scrub voor de hoofdhuid één tot twee keer per week voor de shampoo. Maak de hoofdhuid wat vochtig en masseer het zachtjes in. Spoel goed af. Dat afspoelen gaat overigens verrassend goed. Het gevoel van een scrub op de hoofdhuid is wellicht even wennen, maar het effect is top!

Alle nieuwe maskertjes van Yves Rocher inclusief de hoofdhuid scrub kosten €3,49 voor een tube van 35 ml. Dat is natuurlijk lekker budget, maar weet dat je met een tube van dit formaat ook niet heel lang doet. Ik zeg; ideaal dus voor vakantie, wat minder voor thuis. Je shopt ze direct op Yves-rocher.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “De nieuwe haarmaskertjes van Yves Rocher”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten