De nieuwe Hema geurencollectie

hema geurencollectie

Een tijdje geleden plaatste ik al een review van de nieuwe HEMA Niche geuren. Supermooi en lekker en heel erg top als cadeau voor de feestdagen. Naast de Niche geuren hebben ze de HEMA geurencollectie nog meer uitgebreid, bijvoorbeeld met fijne body mists, eau de toilettes en andere eau de parfums. Ze zijn allemaal lekker verschillend, waardoor echt iedereen hiervan kan genieten. Alles is overigens vegan, doen ze goed bij HEMA! In deze review van vandaag laat ik je nog vier andere geurtjes zien en noem ik mijn favoriet!

De Namaste lijn

De Namaste lijn binnen de nieuwe HEMA geuren kenmerkt zich met natuurlijke en zuivere geuren. De authentieke lijn is met liefde gemaakt en bevat ingrediënten van 98% natuurlijke oorsprong, dat is veel! De lijn bestaat uit drie verschillende geurtjes: Soft Blush, Warm Love en Pure Bliss. Van elk geurtje is er een 50 ml. eau de parfum en een 100 ml. bodymist verkrijgbaar. Deze geurtjes komen in een vierkanten flacon met een eenvoudig maar mooi label. De houten dop maakt het af. Warm Love bestaat uit o.a. kokosnoot, mandarijn en vanille en ruikt lekker warm. Ideaal voor deze tijd van het jaar!

De Smell the Roses lijn

De Smell the Roses lijn is een collectie die je mee terug neemt naar herinneringen en gekoesterde emoties. Je vind hier vier verschillende geuren in: Night Crush, Happy Me, Pretty in Rose en Morning Walk. Van al deze geuren is er een 50 ml. eau de toilette beschikbaar en een bodymist van 100 ml. Pretty in Rose is een lieflijke geur. Zacht, bloemig en erg romantisch. Happy Me is vrolijk en verkwikkend, zoet en zomers. Deze laatste is overigens mijn favoriet! De flesjes zijn anders dan die van Namaste, ze zijn namelijk rond met een ronde top. Van Morning Walk laat ik je de bodymist zien. Deze geur is groenig en geeft energie. De bodymist komt in een sprayflacon.

Naast deze twee lijnen is er dus ook nog de Niche lijn met wat luxere geuren. Mocht je mijn eerdere review hiervan gemist hebben, dan kun je hem hier teruglezen. Al deze fijne nieuwe geuren van HEMA zijn verkrijgbaar bij alle filialen van HEMA. De parfums kosten tussen de €4,95 en €13,-.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door Jamey.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten