De nieuwe L.O.L. Glamlife collectie is er!

L.O.L. Glamlife

Ja mensen, ik kan er dus echt niet meer omheen. Mijn dochter is 5 en vind het leuk om dingetjes te verzamelen en kleine hebbedingetjes te hebben. L.O.L. sluit daar natuurlijk perfect bij aan. Het leuke van een mama als blogger hebben is dat ik zo nu en dan wat van L.O.L. toegestuurd krijg, waaronder de nieuwe L.O.L. GLAMLIFE collectie.

L.O.L. GLAMLIFE

De L.O.L. GLAMLIFE collectie is gloednieuw en brengt alle verschillende L.O.L. poppen samen. Superleuk en heel erg meisjesachtig! Er is een heuse verzamelmap die je samen als setje met drie pakjes kaarten/stickers en 2 limited Edition kaarten kunt kopen. Ziet er superleuk uit!!

Er zijn in totaal 193 stickers te verzamelen, inclusief Pop Glitter kaarten, Neon Bright kaarten, Magic Move kaarten en 9 fantastische Plastic kaarten die je kunt gebruiken om je L.O.L. poppen-kaarten mee aan te kleden. Het is dus niet zomaar wat stickertjes verzamelen, maar een complete wereld!

De kaarten zitten in zakjes die je los bij de speelgoedwinkels kunt kopen. Welke je koopt weet je natuurlijk niet, dat is een verrassing. Heb je ze dubbel? Dan geeft dat niet, want je kunt ze heel makkelijk ruilen met een vriendinnetje. Zo hebben beide er plezier van!

Wat ik hiervan vind? Ik vind het onwijs leuk. De L.O.L. wereld is sowieso echt leuk. Het is een complete fantasiewereld waarin vanalles mogelijk is. De kleurtjes zijn heel leuk, glitters liggen all over the place en de poppen zijn lekker eigentijds. Ik merk dat nu wanneer Benthe wat ouder wordt ze hier meer naar vraagt. Ze vindt het leuk en het lijkt echt haar ding te worden. Dat snap ik ergens wel, want als ik naar mezelf kijk vroeger dan was ik precies zo. Ik had ook verzamelalbums en vond die zakjes superspannend.

L.O.L. GLAMLIFE is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkels en verschillende online verkooppunten waaronder Intertoys.nl. De Mega Starterset kost €9,99 (hierin zit een verzamelmap, 3 zakjes en 2 limited edition kaarten) en de zakjes los kosten €1,49 per stuk. Enthousiast? Hou dan zeker even mijn Instagram in de gaten, want binnenkort ga ik een Mega Starterset weggeven!

Wat vind jij van L.O.L. en het verzamelen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten