De nieuwe nachtverzorging van Sothys Noctuelle

Sothys Noctuelle

Heb je een hectisch leven? Ik denk dat we die vraag allemaal wel met een ja kunnen beantwoorden. Allemaal hebben we het druk en soms zelfs korte nachten. Speciaal hiervoor is er de nieuwe nachtserie Sothys Noctuelle. Hij bestaat uit capsules met een serum en een crème. Ik review de twee nieuwe producten vandaag.

Sothys Noctuelle Crème Rénovatrice Jeunesse

’s Nachts herstelt je huid van allerlei invloeden van overdag. Dat wist je natuurlijk al als je net zo’n skincare freak bent als ik. Deze nieuwe Sothys Noctuelle crème is speciaal ontwikkeld om de jeugdigheid van je huid te vernieuwen. De formule bevat zeecollageen dat een cosmetische anti-age werking heeft. Toegevoegd is zeealg, een complex van AHA en knoppen van biologische zwarte bessen. Deze laatste doen wonderen voor je teint. Verder regenereert duindoornolie en Jania Rubens alg, wordt je huid hergestructureerd door het zeecollageen en vitamines A, C, E en F. Tot slot wordt de huid nog vernieuwd door AHA en de zwarte bes. 

De crème is dus speciaal bedoeld voor de nacht. Het komt in een mooie luxe plastic potje. Het ziet eruit en voelt als glas, zo solide. De textuur is onwijs zacht en vrij dun voor een nachtcrème. Ik hou daar wel echt van, want dikkere crèmes laten bij mij vaak een laagje achter dat niet fijn is om mee te slapen. Hij smeert onwijs zacht uit en trekt heel snel in. Wat achterblijft is een zachte huid die heel comfy aanvoelt. Ik gebruik het nu 2 weekjes en het lijkt alsof ik al resultaat begin te zien. Mijn huid is minder dof en oogt een stuk egaler. Het ziet er een stukje frisser uit. De nieuwe Sothys Noctuelle crème komt in een potje met een inhoud van 50 ml. en kost €75,-.

Sothys Noctuelle Capsules Rénovatrices Jeunesse

Dan zijn er nog de capsules. Deze bevatten een serum met pure vitamine C en wie hier een beetje in thuis is weet dat dat geweldig is voor de huid. Vitamine C vermindert namelijk vlekjes, pigmentvlekken, rosacea en acne. Tevens is het essentieel voor de vorming van collageen en laat het je huid stralen. 

De micro-capsules zijn 100% biologisch afbreekbaar en bevatten de juiste hoeveelheid aan vitamine C serum voor één toepassing. Je gebruikt een capsule zoals een serum, dus voor je nachtcrème. Je breekt het makkelijk door met het puntje een rondje te draaien. Het serum knijp je er dan uit en kun je inmasseren over het gezicht, de hals en je decolleté. Het voelt heerlijk zacht aan en ik ben fan! In een glazen potje zitten 60 capsules, wat goed is voor 60 dagen. Het ziet er ook weer ontzettend luxe uit. De capsules kosten €85,-.

De nieuwe Sothys Noctuelle nachtverzorging is top en zeker een aanrader voor de ouder wordende huid. Hij is te koop bij de erkende Sothys salons en verkooppunten. Voor meer informatie over het merk en de instituten neem je een kijkje op Sothys.nl.

Zou jij deze nachtverzorging willen gebruiken?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten