De nieuwe SHAB Sexy Lips lipsticks!

SHAB Sexy Lips lipsticks

Eerder deze week werd er wel iets heel moois bezorgd. Voor de lancering van de nieuwe SHAB Sexy Lips lipsticks ontving ik een doosje met rode rozen en vier nieuwe lipsticks. ZO gaaf natuurlijk, want sinds mijn ontmoeting met Shabnam afgelopen najaar heb ik dit merk ontdekt en is mijn liefde ervoor alleen maar gegroeid. Benieuwd naar deze vier (van de in totaal 8) nieuwe lipsticks en hoe ze er op de lippen uitzien? Je ziet en leest er alles over vandaag op de blog!

SHAB Sexy Lips lipstick

SHAB is nog een vrij nieuw Nederlands make-upmerk en staat voor inclusiviteit, zelfliefde en kwaliteit. De nieuwe SHAB Sexy Lips lipsticks stralen dit ook uit en komen in 8 universele kleuren waarmee je altijd een perfecte kleur hebt voor jouw make-up, outfit of mood.

Ik ontving 4 van de 8 tinten en jongens, wat zijn ze mooi! Sowieso is de verpakking weer een juweel. Bij SHAB zijn ze daar heel goed in. Shabnam weet ook precies wat ze wilt en hoe ze het wilt en gaat altijd voor kwaliteit. Je ziet de liefde voor de producten en het merk overal in terug. De tinten die ik kreeg zijn: Flirty, Attractive, Foxy en The Bomb. Stuk voor stuk zijn ze prachtig en heel erg uiteenlopen van kleur. Ik had overigens niet verwacht dat Foxy mijn favoriet zou zijn. Hij is namelijk best fel, maar staat onwijs goed!!

De textuur van de lipsticks is dikke prima. Ze brengen soepel genoeg aan en bevatten veel pigment, waardoor je al snel een mooie dekking hebt. Door de zachtheid voelt het heel comfy aan. Te romig is het overigens niet en dat is maar goed ook, want als het te romig is verdwijnt de lipstick ook sneller van je lippen na bijvoorbeeld een hapje of een drankje. Deze van SHAB blijven op deze momenten mooi op hun plek!

Ik ben fan van deze nieuwe SHAB Sexy Lips lipsticks! Ze zijn geweldig, de kleuren zijn onwijs mooi en ze voelen heel comfortabel aan op de lippen. De finish is mat, maar niet te mat waardoor het uitdroogt en je letterlijk elk velletje ziet. Perfect dus eigenlijk!

De producten van SHAB zijn 100% cruelty free, vegan friendly en gender neutraal. Het past dus perfect bij de hedendaagse samenleving. Deze nieuwe SHAB Sexy Lips lipsticks kosten 30,95 en komen in totaal in 8 kleuren. Ze zijn verkrijgbaar bij SHAB.nl en met de code jolanda20 krijg je 20% korting!

Welke kleur vind jij het mooist?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten