De nieuwe voorjaarskleuren van Striplac zijn er weer

Ja hoor, ze zijn er weer: de nieuwe Alessandro Striplac nagellak kleurtjes voor dit voorjaar en zomer! Zoals ieder voorgaand seizoen hebben ze ook dit jaar weer leuke nieuwe kleuren ontwikkeld die helemaal passend zijn bij de kleuren trends van nu. Ik vind de nieuwe voorjaarskleuren zelf heel erg mooi en laat ze je vandaag graag zien.

Maar wat zijn de kleuren trends van nu eigenlijk?

Ieder jaar tipt Pantone de belangrijkste kleuren voor het seizoen en zo ook dit jaar weer hebben ze kleuren die worden gebruikt als belangrijkste modekleuren voor het voorjaar 2020 (Pantone is een bedrijf dat kleurcoderingen publiceert). Dit jaar zie je de voorliefde voor rood, steenrood, oranje en oker/donkergeel. Deze tinten waren deze winter ook al trendy en dat lijkt deze lente en zomer ook zo te blijven. Dit voorjaar zijn er wel meer blauwe en blauwgroene tinten te zien. Het is een mix van felle, pastel en donkere kleuren. Deze trendkleuren zie je ook terug in de Striplac voorjaars kleuren van 2020: Northern Beauty

Striplac Northern Beauty

Met deze kleuren kan je dus lekker met de trends mee gaan en toch jouw favoriete nagellaksysteem Striplac gebruiken. Het zijn 5 ml. flesjes dus ze zijn niet zo groot. Dit scheelt weer in je portemonnee en zo kan je ieder seizoen weer wat nieuwe trendkleuren aanschaffen. De kleuren hebben tevens een erg leuke naam: 621 Whale watching, 622 Sea Side, 623 Good Spirit, 624 Feel Free en 625 Campfire.


Verder zijn er voor de zomer ook weer 2 hele leuke looks in aantocht. ‘Meet The Sweets’ en ‘Aloha Hawaii’. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten door de visuals met jullie te delen! Zoals je kan zien zijn het weer superleuke frisse zomerse tinten en vooral van de kleuren van ‘Meet the Sweets’ verwachten wij dat ze populair gaan zijn.

Beide looks zijn ook weer limited edition, dus vind je de kleuren geweldig, wees er dan snel bij want op = op! De kleuren worden eind april in de shop verwacht.

Alle huidige Striplac kleuren zijn voorradig in de webshop van Viva Donna. En als je hun blog in de gaten houdt dan kan je precies zien wanneer er weer nieuwe kleuren zijn. In mei komen er namelijk nog 20 nieuwe tinten in de basiscollectie van Striplac bij! Hoe leuk is dat?!

Stralende Groetjes Viva Donna!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten