De perfecte wenkbrauw in 3 stappen

De perfecte wenkbrauw

Wenkbrauwen zijn nog steeds heel erg belangrijk in de make-up wereld. Deden we ze tot een paar jaar geleden best fors aanzetten, doen we het nu wat rustiger en subtieler. Het resultaat waar we tegenwoordig voor gaan is een natuurlijke volle wenkbrauw en ja, ook ik doe daaraan mee. Het maakt namelijk een wereld van verschil wanneer je jouw wenkbrauwen wel of niet gedaan hebt. Vind je het nog moeilijk om de perfecte wenkbrauw te maken? Met deze 3 stappen lukt het jou in een handomdraai!

1. In model maken met een pincet

Voordat je gaan beginnen met het aanzetten van je wenkbrauwen is het belangrijk om ze eerst goed in model te maken. Dat doe je met een pincet. Een pincet waar ik heel graag mee werk ik Tweezerman. Hij is vrij duur (rond de €20,-), maar oh zo fijn. Echt elk donshaartje pakt hij op en trek je er zo uit. Anders dan bij andere pincetten, want soms moet je echt tig keer op dezelfde plek ‘plukken’ wil je dat ene haartje te pakken krijgen. Tweezerman is de oplossing dus!! Wist je trouwens dat het merk levenslange garantie belooft? Je kunt jouw pincet ook altijd gratis laten slijpen voor dat haarscherpe puntje. Onmisbaar dus voor perfecte wenkbrauwen!

2. Bijwerken met een styler

Heb je je wenkbrauwen in model gebracht? Dan kan het best zijn dat er wat lege stukjes zijn waar geen tot weinig haartjes groeien. Dit kun je makkelijk bijvullen met de MAC Cosmetics Eye Brows Styler. Ik heb deze styler sinds kort ontdekt en jongens wat is het fijn. Het puntje van het pennetje is lekker dun zodat je het mooi en subtiel kunt aanbrengen. Aan de andere kant zit een borsteltje waarmee je overtollig product eruit haalt als je wat te enthousiast bent geweest. Ook blend je er ideaal mee. Ik ben hier helemaal weg van en gebruik hem dagelijks. Hij kost €19,40 en ik gebruik de kleur Spiked.

3. Shapen met een gel

Tot slot kun je eventuele weerbarstige haartjes in bedwang houden met een wenkbrauwgel. Ook shape je hier je wenkies ideaal mee. Een goede gel is die van Long 4 Lashes. Hij fixeert de wenkbrauwen goed en bevordert door de toegevoegde biotine ook nog eens de haargroei zodat je wenkbrauwen er voller gaan uit zien. Een dubbele werking dus! Voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen, want het kost slechts €9,90.

Hoe breng jij jouw wenkbrauwen in model?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten