De Samsung Note 10: onmisbaar voor bloggers!

Bloggers zijn vaak creatieve personen. Als ik naar mezelf kijk klopt dat wel. Sinds mijn kinderjaren ben ik altijd creatief geweest tot en met nu eigenlijk. Creatieve personen kijken vaak net wat anders naar de dingen om hun heen en gebruiken tools net iets uitgebreider dan de reguliere persoon. De Samsung Note 10, het nieuwste toestel van het merk, is dan ook zeker iets voor hun!

Het klinkt wat gek, maar bedenk je eens wat een smartphone in de huidige tijd allemaal kan. Als we ons dat vroeger bedachten zou iedereen ons voor gek verklaren. Smartphones zijn niet meer weg te denken en zijn de op één na favorietste technologische items in Nederland. Het staat op plek twee van electronica dat het meest in het bezit is van Nederlanders. Dat wilt zeker wat zeggen!

Waarom de Samsung Note 10?

Waarom de Samsung Note 10 zo ideaal is voor bloggers? Ze kunnen er al hun creativiteit in kwijt! Naast de standaard gebruikselementen, zoals mail, socials, WhatsApp etc. beschikt deze smartphone over specificaties die aansluiten bij de wensen van een blogger. Hoe ik dat weet? Ik ben er zelf een. Als ik kijk naar mijn behoeften, dan kom ik heel goed uit met de Samsung Note 10. Deze smartphone heeft namelijk een driedubbele 12 megapixel camera en dit is super! We willen namelijk niet altijd met een zware fotocamera sjouwen als we bijvoorbeeld een event hebben of een productlancering. Met de Note 10 maak je mooie foto’s voor je blog en je social media kanalen! De camera aan de voorkant heeft iets minder megapixels (10 mp), maar evengoed nog genoeg om leuke selfies mee te maken voor op Instagram.

De batterij van het toestel gaat lekker lang mee en dat is belangrijk omdat bloggers veel (onder)weg zijn. Je kunt natuurlijk altijd een powerbank meenemen (die van mij vergeet ik dus altijd…) maar fijner is het wanneer je smartphone krachtig genoeg is om het op eigen krachten de gehele dag vol te houden bij wat intenser gebruik.

Daarbij is het scherm lekker groot, dus je hoeft nergens op in te leveren.  Met de S pen kun je makkelijk op je grote scherm tekenen, zodat je ook hier weer creatief bezig kunt zijn. Ook werkt de telefoon naadloos samen met Office 365, waardoor je altijd je teksten kunt bijwerken, waar je ook bent. Je kunt hem heel makkelijk koppelen aan je laptop of pc, waardoor alles goed samenwerkt. Krijg je een bericht op je smartphone? Dan worden deze notificaties ook door je beeldscherm van je computer ontvangen waardoor je ze direct kunt beantwoorden. Multitasken ten top! Tenslotte is ook foto’s verplaatsen naar je computer met deze integratie een eitje. Als je telefoon gekoppeld is, dan sleep je je foto’s simpelweg naar je computer en worden ze direct overgezet. Super efficient, want tijd is kostbaar voor een blogger!

Regelmatig geef ik handige blogtips, waarmee beginnende bloggers (maar natuurlijk ook ervaren bloggers) een steuntje in de rug hebben. Een blog beginnen is moeilijk, maar gaandeweg leer je veel. Ook ervaren bloggers kunnen er wat aan hebben, je kunt immers niet alles weten (ik namelijk ook niet). Wil je meer blogtips teruglezen? Tik dan even blogtips in bij de zoekbalk hier aan de rechterkant en je kunt alles teruglezen!

Zou je meer blogtips willen lezen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten