Dé tip voor een betere nachtrust

Bestlife kussen

Een goede nachtrust is onwijs belangrijk. Misschien nog wel belangrijker dan een zen leven en sporten, want van een betere nachtrust wordt je vanzelf een beter mens. Soms denken we dat we gewoonweg slechte slapers zijn, maar niets is minder waar. Iedereen kan namelijk leren om goed te slapen, als je maar de juiste tools hebt en handvaten hebt om ermee aan de slag te gaan. Ik ga je vandaag een hele goede tip geven die mij helpt om nog beter en vaster te slapen en lekker uitgerust wakker te worden.

Hoofdzaken

Als je richting je bed gaat is het belangrijk om ruim van te voren alle schermen uit te zetten. Ja…ook die van je smartphone! Het blauwe licht van je schermen zorgt er namelijk voor dat onze ogen en ons brein niet op standje rust kunnen, waardoor we dus minder goed inslapen. Zet hem fijn op slaapstand, waardoor je ook niet meer gestoord wordt door notificaties van nieuwe dm’s, appjes of andere nieuwsberichten. De verleiding om op je telefoon te kijken wordt zo een stuk minder groot.

Een goed kussen

Andere hoofdzaken die heel praktisch zijn is het hebben van een goed kussen. Heb je voor een tientje een kussen gescoord? Dan kan ik je nu alvast vertellen dat het meteen bij het oud vuil kan, want een goedkoop kussen doet niets voor je slaaphouding. En laat nou juist die slaaphouding zo belangrijk zijn voor een goede nachtrust. Een orthopedisch kussen van bijvoorbeeld Best Life kan jouw slaapmoment enorm veranderen. In goed opzicht wel te verstaan. Het kiezen van een nieuw hoofdkussen kan best moeilijk zijn, zeker wanneer je er niet zo in thuis bent en het de eerste keer is dat je echt voor een fatsoenlijk kussen gaat.

De Kussenwijzer

Gelukkig is er hulp, want met de Kussenwijzer kun jij heel makkelijk ontdekken wat voor een soort slaper je bent en welk kussen perfect bij jou past. Het is niet te dik, niet te dun en past perfect bij jouw slaaphouding. Sommige mensen slapen namelijk enkel op hun rug en je kunt je voorstellen dat wanneer jij op je zij slaapt dit anders voor je nek en het kussen moet zijn dan wanneer je op je rug ligt. Zeer belangrijk dus!

Mijn ideale match

Ook ik heb de Kussenwijzer gedaan en daaruit kwam het traagschuim hoofdkussen Arteni. Het is ideaal voor mensen met nekklachten en biedt ondersteuning door je wervelkolom in een neutrale houding te zetten, waardoor jouw slaaphouding goed is. Je hoofd moet namelijk in rechte lijn liggen met je wervelkolom om klachten als nekpijn en hoofdpijn te voorkomen. Doordat het kussen gemaakt is van traagschuim heeft het een drukverlagende werking, wat je lichaam ontlast en de bloedsomloop stimuleert. Zo kan je heerlijk totaal ontspannen! Ik slaap zelf altijd op zowel mijn rug als mijn zij en juist daarvoor is dit kussen ideaal. Of ik er beter door slaap? ABSOLUUT! Ik ben er onwijs blij mee!

Het fijne is dat je 30 nachten kunt proefslapen. Is het toch niet helemaal naar wens? Dan kun je het binnen deze periode retourneren. Ik denk overigens dat het niet nodig is, want m.b.v. de Kussenwijzer heb je jouw perfecte kussen in huis. Ben jij nou ook erg benieuwd geworden naar de kussens van Best Life? Neem dan zeker een kijkje op de website www.bestxlife.nl.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten