De Tuinen zonbescherming

De Tuinen zonbescherming

Afgelopen periode heb ik jullie al heel wat zonbeschermingsproducten laten zien. Vandaag komt daar nog eentje bij, namelijk De Tuinen Zonnemelk! Deze zonbescherming is natuurlijk, het bevat namelijk een minerale filter. Ik laat je vandaag deze nieuwe Zonnemelk en een fijne gezichtscrème voor na een dagje zon zien!

De Tuinen Zonnemelk

Wist je dat UVA en UVB stralen altijd aanwezig zijn? Dus ook als de zon niet fel schijnt? Belangrijk is om je altijd in te smeren, ook bij bewolkt weer. Normale zonbescherming werkt door de schadelijke stralen van de zon te absorberen en zo te voorkomen dat ze de huid binnendringen. Minerale zonbescherming werkt echter anders. Ze leggen een laagje op je huid dat de zonnestralen reflecteert. Zo wordt er geen product in je huid opgenomen en kun je wel genieten van een goede bescherming. Het voordeel van minerale filters is dat ze zowel tegen UVA en UVB beschermen en dat ze minder ingrediënten bevatten, waardoor ze geschikter zijn voor de gevoelige huid. Zo bevat deze De Tuinen Zonnemelk geen synthetische filters, parabenen, PEG (synthetische chemicaliën), minerale oliën, ethanolamines, siliconen en kleurstoffen. Wat het wel bevat zijn fijne ingrediënten die de huid niet alleen optimaal beschermen, maar deze ook heerlijk voeden.

De Tuinen Zonnemelk die ik ontving bevat een SPF30, dat voor een normale huid prima bescherming biedt. Het beschermt zowel tegen UVA als UVB en is waterbestendig. Het voedt en hydrateert de huid. Het product komt in een tube (handige verpakking voor dit soort producten) en heeft een inhoud van 150 ml.

De textuur lijkt wat dikkig, maar met smeren merk je dat dat best meevalt. Het product laat geen plakkerig laagje achter en geen witte waas (heel belangrijk!). Wel voelt je huid iets stroef aan, maar dat hebben veel minerale zonbeschermers en dat is gewoon een kwestie van wennen. Het product heeft een zachte verzorgende geur en beschermt goed tegen de zon! Een tube van 150 ml. kost €15,99.


De Tuinen Aloé Vera Gel 98%

Ook kreeg ik nog De Tuinen Aloë Vera Gel 98%. Dit is een heel fijn product om na het zonnen te gebruiken. Aloë Vera werkt namelijk verzachtend en herstellend en precies dat is wat je huid nodig heeft na een dagje zon. Deze gel bevat maar liefst 98% Aloë Vera concentraat en dat is onwijs veel!

Heb je, ondanks dat je je goed insmeert, toch een plekje zonnebrand opgelopen? Dan kun je deze gel ook goed daarop smeren. Je voelt meteen de verkoelende en verzachtende werking. De gel komt in een glazen potje met een inhoud van 50 ml.

De textuur is echt als een gel. Het is wel fijn dun met smeren, dus je hebt echt maar een klein beetje nodig. Op de huid lijkt het als water te smeren en dat is heel comfortabel. Bij mij trekt het heel snel in zonder een voelbaar laagje achter te laten. Een onmisbaar product dus deze zomer! Een potje van 50 ml. kost €9,39.

Beide producten van De Tuinen zijn exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett en online te bestellen op Hollandandbarrett.nl.

Welke zonbescherming gebruik jij graag?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

2 gedachten aan “De Tuinen zonbescherming”

  1. Ik heb de Aloe Vera gel recent aangekocht, ik gebruik hem vooral als ik last heb van jeukende muggenbeten. Daar is hij ook echt top voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten