De ultieme Vaderdag cadeautip voor de kersverse papa: Vaderboks!

Vaderboks

Vaderdag staat alweer voor de deur en dus is het tijd om een mooi cadeau voor paps uit te zoeken. Maar wat als het gaat om een kersverse papa? Wat geef je hem? Of iemand die binnenkort vader wordt? Juist, de cadeaukeuze voor de newborn daddy’s kan soms best moeilijk zijn. Om je een eindje op weg te helpen geef ik jou vandaag een leuke tip, namelijk de Vaderboks! Wat het precies is en waarom dit zo leuk is om te geven vertel ik je vandaag!

Wanneer je vader wordt is dit het mooiste moment van je leven, maar wanneer het dan Vaderdag is…wat geef je deze kersverse papa dan? Voor de newborn mommy’s is er onwijs veel keuze, zoals allerlei beautypakketten en cadeaudozen voor baby’s en mama’s. Voor vaders is er eigenlijk nog niets, tot nu. Want waar je normaal met een lekker bierpakketje aankomt is er nu de Vaderboks: de doos waar een vader echt blij van wordt!

De Vaderboks

De Vaderboks is een doos vol mooie producten waar je de kersverse papa blij mee maakt. Omdat het leven met een kleintje nogal verandert in allerlei opzichten kan het soms moeilijk zijn om daar een weg in te vinden. Met de Vaderboks lukt dat, want hij zit bomvol producten die passen bij de newborn papa’s. De box wordt geleverd in een mooie stoere en luxe doos. Het uitpakken is al een leuk momentje op zich. Sowieso houden wij hier thuis van cadeauboxen, want hoe leuk is het om allerlei items te krijgen die je echt kunt gebruiken op dit moment in je leven?

De inhoud

De inhoud van de Vaderboks is lekker gevarieerd. Echt nagenoeg alles wat erin zit kan de newborn papa gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan Alpine oordopjes, die ervoor zorgen dat wanneer hij geen nachtdienst thuis heeft hij lekker kan doorslapen. De Foooty is erg leuk voor paps om mee te spelen met zijn kleintje. Hiermee hoef je namelijk niet bang te zijn dat jouw dure interieur items omver gegooid worden. Voor een fijn relax momentje zit er een biertje in: Papa Beer. Natuurlijk zit er nog veel meer in, maar ik wil niet alles verklappen.

De Vaderboks bestel je voor €95,- en heeft een waarde van maar liefst €200,-! Daar heb je dus echt een heel mooi cadeau mee. De kosten liever splitten? Dan is het een heel goed idee om het met bijvoorbeeld een paar vrienden samen te geven, zodat je echt een mooi cadeau kunt geven. Zie het als kraamcadeau voor de papa, maar ook met Vaderdag is de Vaderboks een topper van een cadeau!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten