De Vaderdag cadeautips van Notino

vaderdag cadeaus

Ken jij Notino al? Al heel lang mag ik met hun samenwerken en dat is fijn, want sinds ik Notino ken ben ik er weg van. Ze verkopen namelijk onwijs veel parfumerie merken en producten, waaronder luxe geuren, verzorging, make-up en meer. Ook voor de man, waardoor deze grote online parfumerie uitermate geschikt is om je Vaderdag cadeau in te vinden. Vandaag zet ik een paar leuke cadeautips op een rij.

1. Luxe geuren

Een luxe geur blijft altijd weer een mooi Vaderdag cadeau. Omdat een geur persoonlijk is moet je de ontvanger wel een beetje kennen. Je moet weten welke soort geur hij lekker vindt en wat hij al heeft. Een paar fijne geuren zijn bijvoorbeeld The Scent van Hugo Boss, The One van Dolce & Gabbana en 1 Million van Paco Rabanne.

2. Baardverzorging

Heeft jouw vader een baard of een subtiel baardje? Dan is een fijne baardverzorging misschien wel een leuke tip. Het kan best zijn dat hij dit nog niet gebruikt, maar eenmaal geprobeerd zal hij het blijven gebruiken. Met een goede baardverzorging is de baard mooier en voelt hij prettiger aan. Zo kun je kiezen voor een fijne baardolie, speciale kammen en borstels en shampoo voor de baard. Ook een goede baardtrimmer is een must!

3. Mannen skincare

Smeert jouw vader elke dag met een crème? Ook al lijkt het iets voor vrouwen, ook voor mannen is dit heel belangrijk. Geef hem dan ook een mooie crème of verzorging cadeau van bijvoorbeeld Nivea (altijd goed), Eisenberg (lekker luxe) of Vichy. Je kunt kiezen voor een fijne crème of een oogcrème of beter nog: allebei!

4. Haarspullen

Wanneer paps een mooie bos haren heeft die hij dagelijks in model brengt is het leuk en origineel om een fijn haarverzorgingsproduct (of meerdere producten in een pakketje) te geven. Denk bijvoorbeeld aan een goede gel of styling cream, maar ook een goede shampoo of een wax. Er is heel veel verkrijgbaar bij Notino. Als je haar maar goed zit!

5. Geschenksetjes

Mocht je het nu echt niet weten, weet dan dat een geschenksetje altijd goed is. Je hebt in allerlei categorieën geschenksetjes, van geuren tot aan skincare en van haarverzorging tot aan baardverzorging. Leuke sets zijn bijvoorbeeld die van Bulldog, maar ook de Discovery Box Notino Niche Luxury by M. Micallef. Deze laatste bevat allemaal proefgeurtjes van het luxe niche keurmerk M. Micallef. Uiteraard kun je paps het geurtje beloven welke hij het lekkerste vindt ruiken, maar op deze manier kan hij zelf kiezen en geef je toch een cadeautje.

Wat zou jij jouw vader voor Vaderdag willen geven?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten