De vernieuwde MUA lipsticks!

vernieuwde MUA lipsticks

Sinds kort komt het make-up merk MUA met een complete vernieuwde collectie lipsticks. Ideaal, want voor iedereen zit er wel iets geschikts bij. Zo zijn er matte lipsticks, velvet lipsticks en lipsticks met een satijnen glans. Ik kreeg er een paar toegestuurd om aan jullie te laten zien. Of ik er tevreden mee ben? Dat lees je zo.

MUA komt met 4 nieuwe en verbeterde lipcollecties, namelijk Satin Lipstick, Matte Lipstick, Velvet Lipstick Matte Finish en Velvet Matte Liquid Lip. Aan de namen te horen lijkt het alsof ze veel van elkaar weghebben, maar eigenlijk is dat niet zo. Stuk voor stuk zijn ze verschillend.


MUA Satin Lipstick en MUA Matte Lipstick

De Satin Lipstick is verkrijgbaar in een klassieke mix van 9 kleuren en heeft een fijne romige satijnen finish. Hij is erg makkelijk aan te brengen en glijdt fijn over je lippen. De dekking is prima. Ga je een hapje of een drankje doen? Neem hem dan wel mee, want je zult even moeten bijstiften. Ook de matte lipsticks zijn verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en is ook weer prima aan te brengen.

MUA Satin Lipstick Déjà Vu
MUA Matte Lipstick Heartfelt

Ik kreeg kleur Déjà Vu voor de Satin Lipstick en kleur Heartfelt voor de Matte Lipstick. Beide kleuren zijn verrassend mooi! De MUA Satin Lipsticks en Matte Lipsticks kosten €1,99 per stuk.


MUA Velvet Lipstick Matte Finish

Wil je een lipstick met volledige dekking, een hoge pigmentatie en een matte finish? Dan is de Velvet Lipstick Matte Finish iets voor jou. Het ontwerp van de lipstick is als een kristallen kogel. Dit zou het aanbrengen makkelijker moeten maken, maar ik zelf vind dat juist andersom. Het lijkt nu wat moeilijker. Dat neemt natuurlijk niet weg dat het er mooi uit ziet.

MUA Velvet Lipstick Matte Finish Couture
MUA Velvet Lipstick Matte Finish Stiletto

De Velvet Lipstick Matte Finish kreeg ik in twee kleuren: Couture (roze) en Stiletto (rood). Hoewel de kleuren als swatch me wat deden twijfelen ben ik toch echt om als ze op mijn lippen zitten. De kleuren zijn echt mooi! Enig nadeel aan deze lipsticks vind ik de geur, het ruikt zo naar plastic. De Velvet Lipstick Matte Finish is verkrijgbaar in 9 kleuren en kost €3,99.


MUA Velvet Matte Liquid Lip

Tot slot kreeg ik nog een kleur van de Velvet Matte Liquid Lip. Deze lipsticks geven een ultieme matte look, zijn superlang houdbaar en heel erg makkelijk en fijn aan te brengen. Bij het aanbrengen voelt het fluweelzacht aan. De pigmentatie is heel goed, dus met één keer aanbrengen heb je al een volledige dekking.

Bij het aanbrengen is de lipstick vloeibaar. Je moet hem dus laten drogen als hij op je lippen zit. Dit gebeurt vrij snel en eenmaal droog zie je het ultieme matte effect. Heel erg mooi! Wat ik het allerfijnste ervan vind is dat het zo lang goed blijft zitten. Je kunt hem dus met een gerust hart naar de kerstborrel dragen. Ik draag hier overigens kleur Carefree. De Velvet Matte Liquid Lip is verkrijgbaar in 12 kleuren en kost €3,99.

Al deze vernieuwde lipsticks zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en online te bestellen op www.kruidvat.nl. Stuk voor stuk vind ik ze fijn, dus een echte topper hierin heb ik niet. Het ligt er maar net een beetje aan wat je wilt.

Voor welke MUA lipstick zou jij gaan?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “De vernieuwde MUA lipsticks!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten