De vernieuwde Palmer’s Coconut Hair Care

Palmer's Coconut Hair Care

Ken jij de Palmer’s Coconut lijn al? Al eens eerder schreef ik erover en sindsdien ben ik verslaafd aan de lipbalm uit de lijn. Ik hou sowieso van de geur van kokos en dus komt deze lijn dan ook zeker als geroepen. In de zomer versterkt het dat heerlijke zomer- en vakantiegevoel. De vernieuwde Palmer’s Coconut Hair Care lijn bestaat uit vier fijne producten, namelijk de shampoo, conditioner, leave in conditioner en treatment.

Palmer’s Coconut Oil Formula Moisture Boost Shampoo

De Palmer’s Coconut Oil Formula Moisture Boost Shampoo is een heerlijke shampoo voor droog en beschadigd haar. Het herstelt het haar door de natuurlijk verkregen ingrediënten die het haar van de wortel tot diep in de punten hydrateren. Jouw haarconditie verbetert zo na elk gebruik! Heel fijn is dat de shampoo in een lekkere grote flacon van 400 ml. komt. Daar kun je dus zeker wel even mee vooruit. Hij ruikt heerlijk en is makkelijk te verdelen door het haar. Ook spoel je hem goed uit. Top dus! Een flacon van 400 ml. kost €7,99.

Palmer’s Coconut Oil Formula Moisture Boost Conditioner

Na de shampoo kun je de Palmer’s Coconut Oil Formula Moisture Boost Conditioner gebruiken. Nieuw is nu dat deze ook in een 400 ml. flacon komt. Net als de shampoo herstelt hij droog en beschadigd haar. Ook deze formule bevat eenzelfde formule en ruikt weer heerlijk. In alle producten uit de lijn is trouwens Monoi olie toegevoegd. Deze maakt het haar heerlijk zacht. De conditioner verdeel je over de lengtes en punten van het haar. Na 2 tot 3 minuten te laten intrekken was je het goed uit, het liefst met koud water zodat de haarschubben sluiten. Mijn haar voelt na de wasbeurt heerlijk zacht aan en ruikt superlekker! Ook de conditioner kost €7,99 voor 400 ml.

Palmer’s Coconut Oil Formula Moisture Boost Leave In Conditioner

Ook is er nog de Leave In Conditioner. Deze gebruik je na het haren wassen op vochtig haar. Je kunt hem gelijkmatig over je haren aanbrengen door middel van de handige spray flacon. Kam vervolgens door met een kam van de wortel tot de punt en style je haar naar wens. Natuurlijk kun je de spray ook op droog haar gebruiken voor wat extra hydratatie, fijn voor in de zomer dus! De spray zorgt ervoor dat knopen en klitten uit je haren verdwijnen, hierdoor de doorkambaarheid en handelbaarheid verbetert en het maakt het haar heerlijk zacht en glad. Ook deze spray ruikt weer heerlijk, ultiem genieten! De spray kost €9,99 voor 250 ml.

Het is wel duidelijk dat ik ook hiermee weer mijn favoriet gevonden heb. De producten doen wat ze beloven en zijn heerlijk in gebruik. En die geur…ik hou ervan!! Alle producten uit de Coconut lijn zijn vrij van parabenen, minerale oliën, sulfaten en zijn vegan. Ze zijn te koop bij Kruidvat en Etos en online te bestellen op Plein.nl en Bol.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten