De zelfbruiners van Isle of Paradise

De zelfbruiners van Isle of Paradise

De zomer lijkt al een tijdje te zijn begonnen en dat is super, want we spenderen zo heerlijk lange dagen buiten. Ik kan daar echt van genieten. Ook doen we fijn die zomerse outfits weer aan, alleen enig minpuntje zijn die witte melkflessen. Ook mijn buik is tijdens de zomervakantie niet bruin, waardoor het er wat gek uit ziet in bikini. Gelukkig is er de hulp van Isle of Paradise. Deze zelfbruiners voor zowel het lichaam als gezicht geven je huid een mooie glow. Ik laat je vandaag de drops en de mousse zien!

Isle of Paradise

De zelfbruiners van Isle of Paradise zijn geweldig. Ik kende het merk al en heb volgens mij ooit eens eerder hun drops gebruikt. Het merk is de eerste op de wereld die een kleurcorrigerende zelfbruiner maakte. Op die manier is het een merk voor echt iedereen en everyBODY! Welke huidstint je ook hebt, het merk heeft altijd de perfecte match. Isle of Paradise richt zich niet enkel tot één doelgroep, maar tot iedereen. Of je nu klein of groot bent, elke lichaamsvorm, man, vrouw, genderneutraal etc. Iedereen is welkom bij dit merk en dat is natuurlijk heel mooi. De zelfbruiners geven je niet meteen een BOOM effect, maar meer een natuurlijke gezonde glow. Elke tint die je van het merk kunt gebruiken corrigeert de teint en laat je huid egaler ogen, roodheid verminderen en de teint stralen.

Isle of Paradise Drops

Natuurlijk ben ik het meteen gaan proberen en jongens wat is dit fijn. Sinds weken draag ik bijvoorbeeld geen make-up meer, want mijn foundation hield altijd de bruining in mijn gezicht tegen. Nu ik dit niet meer doe zie ik dat mijn teint van origine wat meer kleur krijgt. Door het gebruik van deze drops versterk je dat. De drops werken heel eenvoudig en komen in een glazen flesje met pipetje. De formule is helder van kleur, maar zo samengesteld dat het toch echt een bruining geeft. Door middel van het pipetje doseer je een paar druppels en meng je dit met je dagcrème of bodylotion, waardoor je een zelfbruiner op maat maakt. Voor het gezicht wordt aangeraden om 2 tot 4 druppels te nemen, voor het lichaam 2 tot 12 druppels. Hiermee kun je dus zelf de intensiteit bepalen. Ik gebruik de drops enkel voor het gezicht en doe dit met 4 druppels. Hiermee bouw je evengoed een subtiele, natuurlijk en prachtige teint op.

Isle of Paradise Glow Clear Mousse

Voor het lichaam gebruik ik de Glow Clear Mousse. Deze mousse gebruik je samen met de zelfbruiner handschoen die je overigens apart moet aanschaffen. Met de handschoen werk je namelijk perfect jouw tint af. Je krijgt er geen vlekken mee, omdat de foam van de handschoen het product heel goed en streeploos aanbrengt. De mousse zorgt weer voor een mooie en natuurlijk bruining en hydrateert zelfs de huid. Ook de mousse werkt middels het kleurcorrigerende concept, waardoor de persoonlijke behoefte van elke huidskleur worden aangepakt. In de flacon lijkt ook dit weer een water, maar door de pompflacon wordt het een mousse bij het pompen. De formule bevat natuurlijke bruiningsactiva, zoals avocado-, chiazaad- en kokosolie en heel fijn is dat het goed en snel intrekt. Je hebt prima de tijd op het goed aan te brengen, maar hoeft niet heel lang te wachten totdat je je kleding aan kunt trekken. De kleur die je krijgt is perfect en natuurlijk en kun je tevens heel goed opbouwen.

Ik ben om en vind Isle of Paradise echt een dikke aanrader. Naast dat het heel goed doet wat het belooft ziet het er ook nog eens fantastisch uit. De producten van het merk shop je bij Etos.nl. Ook fijn om te weten: het merk is 100% vegan en cruelty free!

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten