De zilveren sieraden van Selected Jewels

Selected Jewels

Wie mij kent weet dat ik altijd goud draag als het om sieraden gaat. Al jaren heeft dat mijn absolute voorkeur, tot nu…Wat maakt dat ik zo geswitcht ben en zilveren sieraden zo mooi vind? Selected Jewels! Het sieradenmerk laat zich inspireren door de trendy Franse vrouwen van tegenwoordig. Het biedt enkel sieraden in 925 sterling zilver. Vandaag vertel ik je er meer over!

Zilveren sieraden, het is gelukkig nog steeds helemaal hip en hoewel ik er op het begin aan moest wennen ben ik er wel helemaal weg van. Als je goud gewend bent is het even omschakelen, maar met de mooie items van Selected Jewels komt dat zeker goed. Fijn is dat ze allerlei verschillende lijnen hebben voor allerlei verschillende stijlen. Veel van hun sieraden zijn ook vrij neutraal, zodat je ze altijd en overal mee kunt combineren. Dat vergroot natuurlijk jouw draagcomfort! Mocht je overigens goudkleurige sieraden van het merk tegenkomen kan dat, alleen hebben deze de goudkleur maar zijn ze wel geheel van zilver 😉

Zilveren sieraden vind ik heel erg mooi in de wat grovere variant, zoals de Emma Vieve armband. Het is een schakelarmband en wat grover, maar oh zo mooi en vrouwelijk! Dit soort armbanden kun je overigens heel mooi combineren met een zilveren horloge met schakelband!

Ook deze Zoé creolen vind ik heel gaaf! Tegenwoordig zie je deze grote ringen bijna niet meer en komen ze enkel vaker voorbij in een kleiner formaat. Toch vind ik deze wel heel erg mooi en heb ik ze besteld om ze hopelijk deze zomer veel te kunnen dragen. Creolen vind ik namelijk heel erg leuk staan bij zomerse outfits! Deze hebben een structuurtje erin en dat ziet er heel gaaf uit.

Ook geweldig vind ik deze kleinere oorringen. Ze zijn een stuk kleiner, maar wel wat dikker en grover. Ze hebben een structuur die heel mooi schittert bij dag- en zochlicht. Ik ben ook hier helemaal weg van!! Het merk heeft overigens sowieso heel veel mooie zilveren oorbellen.

Ga je liever voor wat klassieks? Dan kun je bij Selected Jewels kiezen voor mooie subtiele armbandjes, kettingen, maar ook prachtige ringen met al dan niet een diamantje in. Voor elke vrouw biedt het met mooie en passende sieraden en het mooie van alles is dat het ook nog eens heel goed betaalbaar is!! Het materiaal is goed en kan dus met gemak gedragen worden bij mensen met een nikkelallergie (zoals ik 😉 )

Kende jij Selected Jewels al?

– samenwerking –

Eén gedachte over “De zilveren sieraden van Selected Jewels”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten