Decaar, huidverbetering met zuurstof

Ken je het merk Decaar al? Het heeft producten die de huid verbeteren en die werken op basis van zuurstof. Dat klinkt misschien wat onwerkelijk, maar het is echt zo. En hoe dat zit gaan we je vandaag haarfijn uitleggen.

Decaar & Oxygen

Oxygen of O2 is de technische benaming voor zuurstof. Zuurstof is van levensbelang voor een gezond en goed werkend lichaam. Maar ook in de huid is zuurstof nodig in de cellen om optimaal te vernieuwen en herstellen. De huid krijgt behoorlijk wat voor zijn kiezen gedurende zijn leven. De huid van baby’s zijn nog mooi strak glad en blozend. Ze herstellen heel snel, dit komt omdat de huid gemakkelijk zuurstof in de huid vasthoudt en daardoor snel hersteld. Naarmate je ouder wordt neemt die eigenschap steeds mee af.

Bij Decaar maken ze gebruik van een ingrediënt waarvan ze ontdekt hebben dat deze in de huid zorgt voor het beter vasthouden en opname van zuurstof. Dit ingrediënt is Perflourcarbon. Door deze stof zal de huid beter zuurstof vasthouden en dus sneller herstellen. Dit zie je en dit voel je!

Wat is het resultaat van Oxygen?

Wat je mag verwachten van deze producten is dat de huid er frisser en stralender uitziet. De huid voelt fijner en comfortabeler aan. En je hebt minder last van de droogtelijntjes die je bij een huid ziet die niet zo lekker in zijn vel zit. Dit merk je vooral als je dagelijks de Decaar Oxygen gel onder je verzorging gebruikt.

Decaar oxygen producten

Het merk heeft verschillende producten in hun Oxygen lijn. Zo is er een serum dat het meest geconcentreerde Decaar Oxygen product is dat te gebruiken is als kuur. De Oxygen gel gebruik je dagelijks onder je dag- en nachtverzorging. De Hydro Oxygen 24h crème is een vochtregulerende dag- en nachtverzorging die je na de gel kunt gebruiken. Ook heeft Decaar zonbescherming in hun Oxygen lijn, namelijk de Oxygen cream SPF30. Om het gezicht te scrubben is er de Oxygen scrub. Tot slot geeft de BB Oxygen SPF50 je huid een egale look en beschermt het tevens tegen de zon.

Alle producten vind je in de webshop van Viva Donna. Mocht je meer willen weten over deze producten neem dan gerust contact met op met info@vivadonna.nl 

Stralende groetjes Viva Donna!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten