December Giveaway #13: Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India

December Giveaway 13

Het is alweer de 13e dag van mijn December Giveaway, wat gaat het snel! Het is zo leuk om elke dag iets leuks te mogen weggeven aan één van jullie. Hopelijk vinden jullie het net zo leuk als ik. Vandaag mag ik drie mooie producten uit de Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India collectie weg gaan geven. Weer heerlijke producten voor de winter!

Als je mijn reviews vaker leest heb je hem wellicht al voorbij zien komen, mijn review van de Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India producten. De Spa Secrets producten zijn echt altijd wel fijn, maar deze lijn, Wisdom of India, is echt helemaal lekker! De producten uit deze lijn hebben namelijk een fijne verzorgende geur die ook nog eens heel goed past bij de koude winterdagen. Dat maakt het genieten nog intenser!

De drie producten die ik uit deze Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India lijn mag weggeven zijn de Body Gel-in-Oil, de Bodymilk Spray en de Shower Foam. Drie hele fijne producten die samen een fijn ritueeltje op zich vormen.


Wat moet je doen?

❤ Vandaag hoef je alleen een leuke reactie achter te laten, incl. geldig e-mailadres.


Ik zou het leuk vinden als je met een unieke en oprechte reactie komt, zoals bijvoorbeeld waarom je dit wilt winnen of waarom iemand anders dit heel goed kan gebruiken. Wie ga je ermee verrassen etc. Bedenk iets leuk en de leukste reactie wint! Liken/volgen op social media wordt zowel door mij als Kruidvat zeker gewaardeerd, maar is niet verplicht! De winnaar ontvangt over twee dagen (15 december) een mailtje van mij. Graag vraag ik te reageren binnen 48 uur, anders gaat de prijs naar iemand anders.

Zoals wel al duidelijk mag zijn, zijn deze producten uitsluitend bij Kruidvat en via www.kruidvat.nl verkrijgbaar. Zelf ben ik heel erg te spreken over de Wisdom of India collectie (anders zou ik ze ook niet gaan weggeven toch??).

Heb jij de lekkere geur van Wisdom of India al geroken?

– deze winactie is opgezet in samenwerking met een merk/bedrijf –

17 gedachten aan “December Giveaway #13: Kruidvat Spa Secrets Wisdom of India”

 1. Ik kom toch twee keer in de week bij kruidvat maar nog nooit de spa secrets meegenomen, het zou wel een moohohohooi kadootje voor onder de kerstboom zijn!

 2. De Spa Secrets Wisdom of India lijn ken ik nog niet, maar een beetje “wisdom” kan ik altijd wel gebruiken. Vooral de body milk spray is ideaal!
  De shower foam gaat dan onder de boom.
  Ik krijg overigens direct inspiratie, ik wil onze douche wat vrolijker maken. Een gordijn en badmatten in die kleur zouden de boel flink opfleuren, Weer een queste erbij 😉

 3. Lijkt me heerlijk de Kruidvat ”Spa Secrets Wisdom of India ”, klinkt veelbelovend en aan wat ontspanning ben ik wel toe….

 4. Wat een heerlijke winactie, ik wil graag een gokje wagen. De shower foam zou ik lekker zelf houden (ben gek op douche foams) en de andere producten zou ik mijn moeder cadeau doen.

 5. Aangezien mijn broertje een lekkere eideltuit is (geen homo maar een goed verzorgde man) pakt die altijd mijn verzorgingsproducten, zoals crème voor je gezicht of lotion tegen droge huid. Nu maakt hij stiekem de producten van mij en mijn moeder op…. daarom zouden wij als gezin zijnde erg blij zijn met deze artikelen. Zo komen wij splinter door de winter. ❄️??☃️

  Liefs
  -xxx-

 6. Het klinkt zalig, dat zou ik graag aan den lijve willen ondervinden.
  Door m’n depressie is het zorgen voor mijzelf wat op de achtergrond geraakt omdat het me allemaal teveel moeite is. Stom hè, maar het heeft invloed op alles, een depressie.
  Ik wil graag weer de tijd nemen echt voor mijn lijf te zorgen, leren om weer van mij lijf te houden.
  (Goed, je wilde graag een oprechte reactie, tadaa! Wellicht ben ik wat te eerlijk en open, mijn excuses daarvoor mocht dat zo zijn.)

 7. Voor mijn zusje, alleenstaande moeder die zichzelf altijd wegcifert voor haar kinderen..Wie weet mag zijn nu eens op de eerste plaats komen en het geheim van ultieme verwennerij ontdekken met de ‘Secrets of Spa Wisdom of India’ Mooie #kerstgedachte, toch? ?

 8. Al die vrouwen die willen winnen,……maar ook mannen willen dit! 🙂 Vol in de winter is mijn huid ook toe aan fijne herstellende producten.

  Eens zien of ik de badkamer langer bezet kan houden dan mijn vrouw 😉

 9. Ik zou dit pakket aan m’n moeder geven. Ze verdient dit omdat ze altijd bezig is, vooral deze periode, en ze plaatst anderen altijd boven haarzelf dus ze verdient zeker een verwenmoment met dit pakket!

 10. Deze producten ken ik nog niet, maar het ziet er veelbelovend uit! En mezelf verwennen zou wel eens fijn zijn, want een ander doet het niet 😉

 11. Wat een super mooie set mag je weggeven, hij lijkt wel van een dure parfumerie zaak.
  Ik zou deze set willen winnen om hem dan weg tegeven aan mijn twee dochters. De jongste ( 16 jaar ) krijgt de body creme en foam. Hier is ze dol op. Ze zegt altijd dat ze nooit iets wint, nu wil ik haar de kans geven wel iets te winnen. En de douche krijgt mijn dochter ( 20 jaar) zei woont niet meer thuis en wordt in februari 21 . Dus dit is voor haar een super leuke verrassing. En winnen we niet dan wens ik de winnaar veel plezier ermee!

 12. Geen idee hoe deze spa zal zijn. Maar…..wat zou ik het graag willen proberen. De kleur spreekt mij al aan. Het ziet er heel fris uit. Ik doe heel graag mee met deze mooie loting. Succes allemaal.

 13. Heel eerlijk? Ik wil winnen omdat ik m’n verzameling spa secrets compleet wil maken! Ik heb mezelf tegen kunnen houden in de winkel, maar ik waag graag een kansje. De geur is heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten