Denta Seal + winactie!!

Denta Seal

Op een high level je tandenpoetsen? Dat doe je met Denta Seal. Onlangs mocht ik een tandpasta van het merk testen en kreeg ik er eentje extra toegestuurd om aan iemand van jullie weg te geven. Aan het einde van deze review staat de winactie, dus wil je kans maken lees dan zeker even verder!!

Denta Seal tandpasta

Denta Seal is een unieke tandpasta zonder fluoride met een complexe samenstelling. Eén van de bestanddelen is hydroxyapatite, dat bekend staat om het unieke vermogen tot het vullen van kleine haarscheurtjes in het glazuur. Het versterkt en herstelt de balans van mineralen, waardoor je tanden sterker worden. Bij regulier gebruik kan deze tandpasta dus het risico op cariës (gaatjes) verminderen. Daarbij geeft het, net zoals andere tandpasta’s een frisse adem.

Het merk is nog vrij nieuw voor mij. Dan is het dus extra leuk om producten als dit te mogen testen. Ik lees me vooraf ook nooit in, maar ga er liever blanco in zonder vooroordelen. Zo ook hierbij. Ik ben meteen ermee gaan poetsen en hoewel ik soms wat gevoelige tanden heb was ik daar hierbij om de een of andere reden niet bang voor.

De verpakking is mooi. Het ziet er luxe uit met die gouden details. Ergens ook logisch, want de tandpasta van Denta Seal is alles behalve goedkoop. Een tube kost namelijk €59,- en dat is behoorlijk aan de prijs. Daar krijg je wel een unieke tandpasta voor terug, want hij werkt heel erg goed! Dit is namelijk de parel onder de tandpasta’s!

De tandpasta zelf is gewoon wit, poets heel fijn en voelt om de een of andere manier zacht aan op je tanden. De smaak is niet heel sterk, maar wel fris. Het poetst heel erg fijn en geeft je tanden een schoon en fris gevoel. Dat gevoel blijf ik overigens gedurende de dag houden, ook al heb ik wat gegeten en gedronken. Super dus! Of het daadwerkelijk de scheurtjes herstelt weet je niet, maar mijn tanden lijken er wel wat minder gevoelig door te zijn geworden. Wat mij betreft is het dus een topper, want veel andere tandpasta’s doen dat niet, ook al beloven ze het wel.


Win een Denta Seal voor jezelf!

Omdat ik twee tubes toegestuurd kreeg ga ik iemand van jullie blij maken met een Denta Seal tandpasta t.w.v. €59,-. Wat je daarvoor moet doen is eigenlijk heel erg simpel.

Volg Zazazoo en Denta Seal op Instagram

Like de foto op mijn Instagram die bij deze review hoort

Tag 3 vriendinnen die ook mee willen doen

Deel de Instagram post over deze winactie in je stories

Laat een reactie achter onder dit artikel waarom je Denta Seal wilt winnen

Alle stappen moeten worden gevolgd wil je kans maken op een Denta Seal tandpasta. Het wordt gecontroleerd, dus cheaten kan niet 😉 De winactie loopt t/m 3 januari 2020. De winnaar ontvangt automatisch bericht.

Meer info over de tandpasta van Denta Seal? Neem dan eens een kijkje op Dentaseal.online. Mocht je niet gewonnen hebben dan kun je hier je eigen exemplaar meteen bestellen.

Waarom wil jij een Denta Seal tandpasta winnen?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Eén gedachte over “Denta Seal + winactie!!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten