DermaPrime Hyaluron Booster

DermaPrime Hyaluron Booster

Ken je het beautymerk DermaPrime al? Het Zwitsers merk staat voor betaalbare kwaliteitscosmetica dat 99% vegan is, vrij is van microplastics, parabenen etc. Vandaag review ik de DermaPrime Hyaluron Booster, welke ideaal is voor de droge en gevoelige huid.

Een droge en vochtarme huid heeft echt een goede verzorging nodig en je kunt er niet zomaar elk product voor gebruiken. Deze DermaPrime Hyaluron Booster is een ideaal product om je huid weer opgepept te krijgen. Je kunt het zien als een serum, een extra product in je huidverzorgingsroutine.

DermaPrime Hyaluron Booster

DermaPrime Hyaluron BoosterDe DermaPrime Hyaluron Booster vult het hydratatietekort aan binnen 2 uur met maar liefst 48%! Dat is veel en heel snel. Op die manier heb je een redelijk goede quick fix te pakken wanneer je je droge huid wilt aanpakken. Ook is deze booster ideaal na het zonnen. De huid kan dan wel eens trekkerig aanvoelen en juist dan smeren hiermee is heel fijn. Het vult tekorten aan en laat de huid minder trekkerig aanvoelen.

De textuur van deze booster is als een dunne gel. Door de fijne pompflacon kun je goed doseren. Eén pompje is ruim voldoende voor je gezicht en hals. Tijdens het smeren lijkt het wat op een water en op zich is dat prima. Het trekt goed in en een groot pluspunt is dat het heerlijk zacht en verzorgend ruikt.

Hoe aan te brengen?

Je brengt de DermaPrime Hyaluron Booster aan op een gereinigde huid onder je dag- of nachtcrème. Het is een extra stapje in je huidverzorging, dus vervang hem niet voor een dag- of nachtcrème maar gebruik het dus extra.

De DermaPrime Hyaluron Booster komt in een pompflacon van 50 ml. en kost €43,90. Voor meer info over het merk en haar producten is er Dermaprime.nl.

Kende jij het Zwitserse DermaPrime al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten