Deze accessoires mogen niet ontbreken voor jouw iPhone 13!

iPhone 13

De nieuwe iPhone 13 is alweer even uit en eigenlijk wil ik hem oh zo graag hebben. Mijn abonnement loopt binnenkort af en ik kan al verlengen, maar ondanks dat ik graag de nieuwste wil ben ik nog steeds heel tevreden met mijn iPhone 11 pro. Ik blijf dus nog even twijfelen. Heb jij wel al de iPhone 13 in jouw bezit (lucky you!) dan mogen deze accessoires niet ontbreken!

iPhone 13 hoesje

Wat is een nieuwe telefoon zonder een nieuw hoesje? Juist, niets! Jouw nieuwe exemplaar wil je natuurlijk goed beschermen, want je zult net zien dat je hem net een uurtje in huis hebt en hij op de keukenvloer valt. Balen wanneer hij dan natuurlijk niet voorzien is van een tof iPhone 13 hoesje. Tegenwoordig heb je voor allerlei smaken genoeg hoesjes om uit te kiezen. Ben je onlangs voor de uitgebreidste versie gegaan en heb je ook de pro? Dan ben ik al helemaal jaloers op je! Ook voor deze zijn er genoeg iPhone 13 pro hoesjes verkrijgbaar.

Screen protector

De meeste hoesjes zijn back cases, wat wilt zeggen dat enkel de achterkant en de zijkanten beschermd zijn. Het scherm aan de voorkant kun je dan nog extra beschermen met een screen protector. Dit is een film die je over je scherm plakt. Doe dit met beleid om bubbels te voorkomen. Op die manier zie je niet dat het erop zit, maar is jouw scherm goed beschermd tegen krassen. Handig, want wanneer je telefoon valt kan hij ook op je scherm vallen en een krasje is dan zo gemaakt.

EarPods

Ik heb er eerder niet zo het nut van ingezien, maar eigenlijk zijn ze super handig: EarPods! EarPods zijn draadloze oortjes die zich met bluetooth verbinden met jouw iPhone. Ze zijn superhandig in allerlei situaties, bijvoorbeeld wanneer je veel belt en tegelijkertijd je handen nodig hebt, maar ook tijdens het sporten of wandelen. De ouderwetse draadjes zitten dan niet meer in de weg.

Draadloze oplader

Tot slot iets dat ik heel handig vind, een draadloze oplader. Er wordt natuurlijk altijd een (snel)lader meegeleverd bij je toestel, maar deze zijn altijd met een kabel aan het stopcontact verbonden. Fijn zijn de draadloze opladers, want hier leg je jouw telefoon op, net zoals je dat op een tafel of het bureau doet. Hij is niet verbonden met een kabel, dus wanneer je hem nodig hebt om te bellen heb je hem ook zo opgepakt zonder te moeten ontpluggen.

Welke accessoire vind jij het meest handige voor jouw telefoon?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten