Diego Dalla Palma Aloe Regenerating Antioxidant Essence

Diego Dalla Palma Aloe Regenerating Antioxidant Essence

Een heerlijke cocktail in de zomer, daar houden we van. De Diego Dalla Palma Aloe Regenerating Antioxidant Essence is een fijne spraycocktail voor de huid die bestaat uit enkel superfoods en de huid heerlijk hydrateert. Daarnaast heeft deze spray nog andere voordelen, die perfect zijn voor je huid in de zomer. Meer erover weten? In deze review vertel ik er meer over!

Diego Dalla Palma Aloe Regenerating Antioxidant Essence

Een krachtige antioxidant en een hydraterende werking. Dat is en heeft deze Diego Dalla Palma Aloe Regenerating Antioxidant Essence. Ik ontving hem van Beautytasting, waar je hem ook online kunt bestellen. De spray bestaat uit puur aloë vera sap met gezuiverde cactusvijg extract en rode druivensap. De formule zorgt voor een fijne hydratatie, maar helpt tevens de huid te verkoelen en verlichten na blootstelling aan de zon, wind, smog of andere bronnen van vrije radicalen. Met name in deze tijd van het jaar is het de zon die je huid oncomfortabel kan laten aanvoelen. Regelmatig sprayen met deze spray voorkomt dat nare gevoel. Daarnaast vermindert het ontstekingen en kalmeert het bij een zonverbrande huid.

De spray komt in een mooie en hippe sprayflacon met een inhoud van 150 ml. Dat is voldoende om wel een tijdje mee vooruit te kunnen. De kleuren vind ik fantastisch, het springt er lekker uit en het is vrolijk. Tevens zegt het natuurlijk wat over de formule. Goed om te weten is dat er overigens geen water is toegevoegd aan de formule, om zo de werking zo puur mogelijk te houden. Ook zit er geen alcohol in, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

De spray vind ik heerlijk in gebruik. Zeker na die warme zomerdagen doet dit echt goed en geeft het verlichting op plekjes waar de huid rood is, prikt of branderig aanvoelt. Je merkt hiermee goed het kalmerende effect. Voor dat heerlijke frisse gevoel kun je hem in de koelkast bewaren. Je kunt de spray namelijk gebruiken wanneer je maar wilt. Spray meerdere malen per dag voor even wat verfrissing, hydratatie en een lading energie.

De Diego Dalla Palma Aloe Regenerating Antioxidant Essence kost €24,50 voor een inhoud van 150 ml. Ik kan hem echt aanraden, hij is top!! Zoals ik al aangaf kun je hem meteen online bestellen op Beautytasting.com!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten