Dit zijn de lekkerste geurtjes voor Moederdag

Een mooie duurzaam cadeau voor Moederdag

Heb je nog geen cadeautje voor Moederdag en wil je jouw mama een lekker nieuw geurtje geven? Dan kan het best wel eens zo zijn dat je wat inspiratie nodig hebt. In dit artikel zet ik een paar heerlijke geurtjes voor Moederdag voor jou op een rij. Doe er dus je voordeel mee 😉

Moederdag 2022

Dit jaar is Moederdag weer als vanouds. We kunnen weer gezellig met z’n allen samenkomen en deze mooie dag voor moeders vieren. Wellicht geef je een mooi Moederdag cadeau, misschien ook niet. Je kunt namelijk ook een herinnering geven. Zo gaan wij bijvoorbeeld dit jaar high tea-en voor Moederdag. Toch is een cadeautje altijd top, want om iets te geven is lekker feestelijk. Een fijn nieuw geurtje is dan zeker een aanrader, want hierdoor voelt je moeder zich mooi en juist dat verdient elke vrouw.

Paco Rabanne Olympéa Solar

De gloednieuwe Olympéa Solar van Paco Rabanne is dé geur voor deze lente en zomer. Het is een zonovergoten bloemige geur die de vrouwelijke schoonheid benadrukt. De eau de parfum is een bloemige ambergeur. De originele Olympéa geur is natuurlijk al langer een succes, dus extra leuk dat er nu deze nieuwe variant van komt. Mocht je moeder van bloemige geuren houden is dit hem. Hij bevat topnoten van sinaasappelbloesem en mandarijn voor een frisse opening. In het hart bevinden zich tiare bloem en eikenmos en de basis bestaat uit ylang-ylang en benzoine. Da flacon ziet er overigens fantastisch uit, dus het uitpakken wordt hiermee zeker een feestje.

Armani Sì Intense

Armani Sì Intense is een nieuwe versie van het orgineel met noten van cassis en Turkse roos. Ook deze geur is een ode aan de vrouwelijkheid en ook dit is weer een bloemige geur. Hij is warm en perfect voor de lente en de zomer. Door de fijne combinatie van geurnoten kun je hem makkelijk overdag dragen, maar doet hij het ook goed bij speciale gelegenheden. In de topnoten zitten zwarte aalbessen, in de hartnoten davana en Turkse roos en in de basis zitten harsen en patchoeli. De geur is een mix van bloemig en fruitig en heel mooi om aan mama te geven.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Een mooie romantische, bloemige en fruitige geur is Gucci Flora Gorgeous Gardenia. De flacon ziet er overigens geweldig uit, menig moeder zal alleen hier al blij van worden. De geur bevat topnoten van rode bessen, peer bloesem en mandarijn, hartnoten van gardenia, frangipani en jasmijn absolue en basisnoten van bruine suiker en patchoeli voor die warmte. Het is een mooie, rijke en speelse geur.

Welke geurtjes voor Moederdag zou jij jouw moeder geven?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten