Dit zijn de lekkerste winterjassen van het moment!

winterjassen

Het winterjassen seizoen is in volle gang. Heerlijk vind ik het, want rondlopen in een warme lekkere dikke jas in de kou is top. Ook is het goed voor je gezondheid om lekker de frisse lucht in te gaan, mits je natuurlijk goed aangekleed bent. Welke jassen zijn nu echt fijn voor in de winter? Ik vertel het je vandaag!

Lekker dik

Als koukleum hou ik echt van warmte. Het kan soms niet warm genoeg zijn en liever zweet ik nog dan dat ik het koud heb. Sinds vorig jaar heb ik dan ook een nieuwe winterjas en wel een ski jas. Het lijkt heel gek om alledaags een ski jas te dragen, maar omdat hij heel stijlvol is valt het niet eens op als ski jas. Lekker dik is hij wel en waterafstotend ook. Dat is zeker handig met die Nederlandse winters vol regen en af en toe wat sneeuw. Ski jassen zijn er in allerlei soorten en modellen, maar het voornaamste is dat ze je heerlijk lekker warm houden.

Lang

Ook een topper voor dit seizoen is een lange jas. Denk bijvoorbeeld aan een fijne warme parka. Mocht je nog een winterjas willen kopen voor dames dan is dit een goed idee. Vaak hebben ze een dikke voering en omdat ze wat langer vallen bedekken ze goed je rug. Geen kou meer van waar dan ook. Neem er een met een bontje aan de muts, dat staat wel zo gezellig. Een parka is ook zeker weten een van mijn favoriete jassen, juist omdat hij lekker casual is en heel comfy zit.

Stijlvol

Wil je liever voor stijlvol gaan? Naar mijn idee lever je dan wat in op comfort en warmte. Een wollen lange jas is bijvoorbeeld heel mooi en stijlvol, maar kan soms net wat te koud zijn. Kies er een mooie sjaal bij om je nek warm te houden, want dit soort jassen hebben geen opstaande kragen. Deze jassen zijn mooi voor jouw kantoorlook of wanneer je een stijlvol feestje hebt.

Teddy

Was het jaren geleden furry dat helemaal on trend was, nu is het teddy dat je overal ziet. Ik snap het wel, want teddy is ook lekker zacht en heel erg aaibaar. Het ziet er lekker knuffelig en cosy uit, precies zoals we ons willen voelen in de winter tijdens de koudere dagen. De teddy jassen zijn er in allerlei soorten modellen, van kort tot lang.

Naast deze winterjassen voor dames zijn er ook genoeg winterjassen voor heren. Vaak vallen ze in dezelfde categorie, alleen zijn de teddy jassen misschien wat meer geschikt voor dames dan voor heren 😉

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten