Dit zijn de leukste kledingtrends voor deze zomer

Benieuwd naar de leukste kledingtrends voor deze zomer? Ik deel vandaag mijn favorieten.

Ben jij al bezig met jouw zomergarderobe? Nu het al eventjes lekker weer is, het zonnetje steeds meer zich laat zien en de temperaturen soms zo lekker zijn dat we in ons t-shirt naar buiten kunnen begint het bij mij te kriebelen. Ik ga dan ook binnenkort mijn wintergarderobe naar de zolder verhuizen en haal mijn zomer items weer tevoorschijn. Natuurlijk is het ook weer tijd om aan te vullen met nieuwe items, wat betekent dat we lekker kunnen gaan shoppen! Benieuwd naar de leukste kledingtrends voor deze zomer? Ik deel vandaag mijn favorieten.

Beken kleur

De zomer is het perfecte seizoen om met kleuren te werken binnen je outfits. Felle kleuren zijn fantastisch wanneer het heerlijk weer is en jouw huid al een beetje zongebruind is. Combineer ze met elkaar voor dat colour blocking effect. Dat staat heel stoer en je maakt er meteen een mooi fashion statement mee. Vind je dat nog wat spannend en gedurfd? Dan kun je ook voor enkel één fel kleding item gaan, zoals een shirtje. Draag er een fijne jeans op en je straalt!

Flowy

Tijdens de warmere dagen is strakkere of aansluitende kleding niet altijd zo fijn. Lekker flowy stofjes en pasvormen is dan meer iets wat we willen. Ik althans hoor! Dat briesje waait er lekker doorheen en het zit comfortabel. Flowy hoeft overigens niet altijd oversized te zijn, want wat dacht je bijvoorbeeld van de mooie flowy bloesjes van Esqualo? Staat heel mooi op zowel rokjes als een jeans of shorts en zijn dus lekker veelzijdig!

Tropische printjes

Elke zomer zien we het terug, de tropische prints. Ze zijn er in allerlei soorten, vormen en kleurcombinaties en het fijne is dat het tegenwoordig allemaal kan en mag. Je kunt print op print combineren, maar kunt het natuurlijk ook wat eenvoudiger houden door een print enkel en alleen in je broek of top te kiezen. Gave jurkjes met print doen het ook altijd goed in de zomer. Denk aan bijvoorbeeld tropische bloemenprintjes of aztec prints. Supermooi en heel stylish!

Basics

Iets waar ik heel erg blij van word zijn de basic kleding items. Ik varieer hiermee wel in kleuren, maar je kunt mij bijvoorbeeld uittekenen in een jeans of shorts. Fijne casual shirtjes erop en klaar. Basics kunnen effen shirtjes zijn zonder print, maar ook met zoals bijvoorbeeld een streepjes motief. Het fijne van basics is dat ze iedereen staan en je vaak alles met elkaar kunt combineren.

Welke kledingtrends vind jij het leukst?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten