Dit zijn de musthaves voor dit najaar!

musthaves najaar

Hoewel ik intens geniet van de zomer ben ik stiekem al bezig met het voorbereiden op het najaar. Wat kleding betreft dan, want binnenkort komen de najaarscollecties al in de winkels te hangen en is er nog volop keuze. Om het jou (en mijzelf) wat makkelijker te maken heb ik een klein lijstje gemaakt met musthaves voor het najaar. Benieuwd wat erop staat?

1. Sokken

Tja, de tijd van de hele dag slippertjes dragen is in het najaar wel voorbij. We ruilen ze in voor schoenen, zoals lekkere toffe sneakers. Daarin hoort natuurlijk ook een sokje en dus zijn sokken onmisbaar. Ze lijken een simpel kledingstuk, maar wist je dat ze eigenlijk veel meer zijn dan dat? Je kunt ze namelijk in hele leuke en kleurrijke designs kopen en ze zijn er zelfs met een glittertje. Dit laatste is erg leuk om net boven je enkellaarsje te laten uitkomen. Voor thuis zijn sokken ook heerlijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke cosy huissokken voor dames? Hiermee zijn koude voeten verleden tijd en loop je er binnen heerlijk warm en comfortabel bij! Huissokken zijn dus zeker onmisbaar. Wist je trouwens dat er ook huissokken voor heren zijn? Zo zitten jullie er beiden warm bij!

2. Sneakers

Mijn favoriete type schoen is naast slippers een fijn sneakertje. Ik draag ze het hele najaar en de hele winter dan ook non-stop, echte musthaves dus! Je kunt er namelijk dagenlang op lopen zonder pijn aan je voeten te krijgen en ze zien er ook nog eens hip uit. Gelukkig is de trend lekker breed, want sneakers draag je tegenwoordig niet meer enkel op een skinny jeans, maar kunnen ook heel goed onder een leuk jurkje of rokje en onder een flared legging.

3. Vest

Omdat we van de zomer naar het najaar gaan kan het soms nog wel eens moeilijk zijn om je goed te kleden. De ene keer heb je het te warm wanneer het zonnetje doorbreekt, de andere keer heb je het koud. Om dit te voorkomen kun je het beste in laagjes werken. Doe bijvoorbeeld een t-shirt aan en draag erover een vestje. Wanneer je het dan warm hebt kun je dit makkelijk uitdoen.

4. Skinny jeans

Nog iets waar je me in kunt uittekenen is een skinny jeans. Het liefst draag ik het elke dag en dan ook nog bij voorkeur een enkel model. Ze zitten heerlijk, zien er trendy uit en doen het goed op zowel sneakers als sandaaltjes, maar ook op slippers en op laarsjes. Zorg dat je meerdere soorten in meerdere kleuren hebt om lekker mee af te wisselen!

5. Leuke accessoires

Elke outfit maak je anders en uniek door het gebruik van verschillende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan mooie sieraden, een tof horloge en aan een riem. Ook een tas kan heel veel voor je outfit doen! Dit mag dus zeker niet ontbreken in dit rijtje van musthaves.

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten