Dit zijn de tofste beauty gadgets die er zijn

beauty tools

Gebruik jij al beauty gadgets? Het is soms wat nieuw, maar eigenlijk zul je er vast wel een paar gebruiken. Onder beauty gadgets benoem ik voor het gemak ook de beauty tools, want ook deze zijn de laatste jaren aardig vernieuwd en hebben de tofste functies. Ook een gadget fan? Dan moet je zeker even verder lezen!

1. Krultangen en stijltangen

Een krultang of een stijltang zullen we allemaal wel regelmatig gebruiken. Wist je dat deze beauty tools/gadgets tegenwoordig helemaal gemoderniseerd zijn? Zo zijn er veel verschillende functies op de luxere modellen te vinden. Mocht je liever niet al teveel geld willen uitgeven kun je ook voor de middenweg gaan en bijvoorbeeld kiezen voor een mooie stijltang waar je de temperatuur op kunt instellen en die een automatische uitschakeling heeft. Wat de beste krultang voor jou is hangt af van jouw wensen, maar weet dat er heel wat mogelijk is. 

2. Föhnborstel

Föhn jij jouw haren wel eens? Dan kun je natuurlijk een standaard föhn gebruiken, maar ook kiezen voor een goede föhnborstel. Het grote voordeel hiervan is dat het zowel je haren droog maakt en tevens meteen in model brengt. Zo sla je een stijlstapje over en dat is natuurlijk veel beter voor je haren. De airwrap bijvoorbeeld van Dyson is een geweldige gadget waarmee je alle kanten uit kunt!

3. Reinigingstools

Hoe reinig jij jouw huid? Je kunt voor de ouderwetse manier gaan en met je handen en water en zeep aan de slag gaan, maar het kan ook anders. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische reinigingsborstel die je samen met een goede cleanser kunt gebruiken. Die reinigt beter en dieper en dus is het resultaat ook veel beter.

4. Maskertool

Een masker voor je gezicht kun je op allerlei manieren inzetten. Zo kun je kiezen voor een sheet mask, maar ook een crème masker. Wist je dat je ook met een gadget een masker kun aanbrengen? Met de FOREO UFO bijvoorbeeld. Hierop bevestig je een sheet maskertje dat speciaal hiervoor gemaakt is en vervolgens beweeg je de tool over je gezicht. I.c.m. warmte en trillingen werkt het masker veel beter door in de huid. Extra fijn: het voelt ook veel comfortabeler aan!

5. Huidversteviging

Ook voor huidversteviging zijn er mooie gadgets verkrijgbaar. Zo heb ik al een hele tijd de FOREO BEAR, waarmee je huidversteviging bereikt wanneer je het structureel gebruikt. De tool maakt gebruik van micro current stroom, waardoor de spieren van het gezicht als het ware getraind worden. Op die manier wordt de huid strakker, heel tof!!

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten