Doe eens een BBQ workshop cadeau

Nu het december is en we al snel richting Kerst gaan vliegen de cadeautips je om de oren. Ik vind het zelf altijd leuk om te lezen, want veelal doe ik inspiratie op. Soms vind ik het namelijk echt moeilijk om leuke cadeaus te verzinnen. Dit jaar is dat trouwens wel goed gelukt, dus daar ben ik erg blij mee. Zelf geen inspiratie dit jaar? Vandaag geef ook ik je een leuke tip: doe eens een BBQ workshop cadeau!

BBQ-en, ik vind het heerlijk! Echt hoor, ik kan daar onwijs van genieten. De voorpret alleen is al fijn met het boodschappen doen en alles klaarzetten. Gelukkig vinden de kindjes het ook bijna altijd prima en eten ze lekker met ons mee. Als wij BBQ-en doen we dat eigenlijk altijd vrij simpel met enkele lapjes vlees (bijna de enige keren dat ik vlees eet), stokbrood, wat fruit en sausjes. Lekker hoor, maar natuurlijk wil je ook wel eens wat anders.

Volg eens een BBQ workshop!

Omdat we BBQ normaal gesproken altijd linken (ik tenminste wel) aan heerlijke warme zomerdagen is een BBQ workshop nu niet direct iets waar je aan denkt om met Kerst cadeau te doen. Toch is het hartstikke leuk om cadeau te doen aan een echte BBQ liefhebber. Je krijgt bijvoorbeeld praktische tips, maar leert ook hele fijne recepten en echte professionele technieken. Die recepten krijg je lekker mee naar huis, zodat je daar zelf verder kunt experimenteren.

Natuurlijk hoef je geen professional te zijn om aan een BBQ workshop deel te nemen. Als beginner kan dat net zo leuk zijn! Je leert dan misschien nog wel veel meer en gaat veel nieuwe dingen ontdekken. Als beginner heb je tevens misschien enkel een basisuitrusting als het om BBQ-en gaat. Tijdens een workshop van The Fire Station kom je in aanraking met diverse attributen die het BBQ-en nog comfortabeler maken. In de BBQ shop kun je deze items meteen bestellen. The Fire Station winkel is in een sfeervolle, oude brandweerkazerne is gevestigd. Hier worden in de tuin ook de workshops gegeven. Ga je de workshop cadeau geven? Koop dan ook een paar leuke accessoires erbij voor de deelnemer, want zo kan hij/zij er meteen mee aan de slag gaan!

Of ik een BBQ workshop cadeau zou doen? Als ik een geschikte ontvanger ervoor zou hebben dan zeker wel. Ik vind het een erg leuk en origineel cadeau! Ik zou er dan zelf wel een paar leuke accessoires bij kopen om zo alvast wat voorpret te creëren.

Aan wie zou jij een BBQ workshop cadeau willen doen?

– samenwerking –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten