Doe eens een origineel schilderen op nummer cadeau!

Schilderen op nummer

De tijd van de cadeaus is weer begonnen en de cadeau inspiratie vliegt ons om de oren. Hier op mijn blog ook trouwens, want wat is er veel leuks om met jullie te delen en om jullie mee te inspireren. Vandaag ga ik het hebben over iets heel unieks dat perfect is om cadeau te doen tijdens de feestdagen, namelijk wel een hele originele schilderen op nummer!

Lekker creatief bezig zijn

Creatief bezig zijn, ik hou ervan. Als klein kind al was ik altijd in de weer met knutselen en tekenen en nu nog steeds ben ik creatief. Ik hou ervan om te freubelen, samen met of zonder de kindjes. In de avond, als de kinderen op bed liggen, ben ik ook regelmatig aan de tafel bezig met iets te maken. Waarom? Omdat ik het leuk vind en hier rust van krijg. Onlangs kreeg ik wel een heel leuk cadeautje toegestuurd waar ik uren mee bezig kan zijn.

Een persoonlijke schilderen op nummer

Het pakketje dat ik thuis kreeg is schilderen op nummer. En niet zomaar eentje, maar speciaal voor mij gemaakt. Je kunt nu namelijk van jouw eigen foto een schilderen op nummer laten maken. Je krijgt dan een grote poster, vol met (soms wel hele kleine) vakjes met nummertjes en daarbij een hele rits aan keuze aan kleuren. Het schilderen op nummer concept zul je vast en zeker wel kennen, maar hoe leuk is het dat je dit nu ook persoonlijk kunt maken?!

Leuk cadeau voor de feestdagen

Ik koos voor een toffe foto met Kerst van de kindjes en ben er nog lang niet mee klaar, want wat is het veel werk. Wel heel leuk werk om te doen overigens, dus mij hoor je niet klagen. Ik ben komende maanden er lekker zoet mee. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk en origineel kerstcadeau, dan is dit zeker een goed idee. Geef een dierbaar iemand een persoonlijke schilderen op nummer en verras hem of haar hiermee. Degene in kwestie moet overigens wel houden van creatief bezig zijn, want hier gaan aardig wat uurtjes werk in zitten! Wanneer je geen foto hebt om hem of haar mee te verrassen kun je altijd nog kiezen voor een standaard ontwerp. Je shopt deze en kunt jouw persoonlijke schilderen op nummer laten maken bij Paint-by-number.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten