Doe elke dag iets om de wereld te verbeteren

Doe elke dag iets om de wereld te verbeteren

De wereld verbeteren…het klinkt als een heel zwaar en complex onderwerp, maar wist je dat het ook heel luchtig kan? Iedereen kan de wereld verbeteren en dat hoeft niet allemaal met ingewikkelde en moeilijke dingen. Het kan ook met kleine babystapjes. Als we allemaal kleine babystapjes doen, elke dag, dan maken we met z’n allen een grote impact. Het invulboek Doe elke dag iets om de wereld te verbeteren helpt je daarbij.

Doe elke dag iets om de wereld te verbeteren

Met het invulboek Doe elke dag iets om de wereld te verbeteren kom je al een heel eind en hoef je er eigenlijk zelf heel weinig over na te denken. Welke stappen ga je zetten voor een betere wereld? Dat er genoeg te behalen valt mag wel duidelijk zijn, maar vaak is het moeilijk om deze dingen te benoemen. Vooral als het complexe onderwerpen zijn lijkt het vaak een ver van mijn bed show. Toch is dat niet helemaal waar, want allemaal kunnen we iets doen.

Dingen doen om de wereld te verbeteren kun je in allerlei hoeken zoeken. Een beter klimaat, betere lonen, meer sociale erkenning en tegen een bepaald politiek beleid. Het kan echt vanalles zijn. Om je wat inspiratie te geven en je goed om weg te helpen is er dit leuke invulboek. Het boekje is vrij klein, maar wel dik. Het staat vol ideeën waarmee je de wereld net een beetje beter maakt.

Inzichten en opdrachten

In het boek vind je een jaarvoorraad aan bemoedigende inzichten en uitdagende opdrachten. Ze zijn allemaal best behapbaar, al moet je voor sommige opdrachten net wat extra’s doen. Zo word je gestimuleerd om elke dag een eigen bijdrage te leveren. De dagelijkse dosis inspiratie komt o.a. van beroemde schrijvers, atleten, muzikanten en ondernemers. Daardoor is het allemaal lekker divers.

De pagina’s zien er aantrekkelijk uit en maken het daarmee leuk om elke dag een pagina in te vullen. Je kunt het boekje van voor naar achter uitwerken, maar je kunt ook er doorheen bladeren en gewoon een pagina die je wilt invullen kiezen. Op elke pagina zet je de datum en vertel je of kruis je aan wat jij gedaan hebt of belangrijk vindt.

Het boekje Doe elke dag iets om de wereld te verbeteren vind ik leuk en inspirerend om mee aan de slag te gaan. Al met al geeft het je nieuwe inzichten voor een betere leefomgeving en als iedereen dit zou doen maken we met z’n allen de wereld een hele mooie plek. Begin lekker bij jezelf en vul het boekje in, dan weet jij tenminste dat je op de goede weg bent. Het boek kost €14,99 en is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com.

Hoe zorg jij voor een betere wereld?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten