Douglas Adventskalender

Kerst komt er weer aan, mijn favoriete seizoen van het jaar. Degene die mij echt goed kennen weten dat ik helemaal weg ben van alles dat met Kerst te maken heeft. Het liefst zou ik de kerstboom nu al opzetten, maar dat is echt nog wat te vroeg. Tot die tijd geniet ik van alles wat Kerstigs is om me heen. Afgelopen weekend kwam ik weer eventjes helemaal in feestvreugde toen ik een wel een groot pakket ontving. Het was van Douglas en stiekem wist ik wel al wat erin zat, toch zat ik het als een klein kind open te maken. Het was de Douglas Adventskalender! Een geweldige uitvinding voor mensen zoals mij die de hele maand december in feeststemming willen zijn.

Tegenwoordig hebben veel beautymerken een eigen adventskalender. Het is een soort trend in de beautywereld aan het worden. Niet dat ik het erg vind hoor, ik smul ervan! Het liefst zou ik ze allemaal willen hebben, maar dan zou het een complete dagtaak zijn om telkens alle vakjes te openen. Deze Douglas Adventskalender is mijn tweede, en waarschijnlijk ook laatste, kalender van dit jaar. Wat mij opviel: hij is groot!! Heerlijk!

Nog een fijn detail, naast Douglas eigen merk producten (welke overigens echt een aanrader zijn) zitten er ook merkproducten in, zoals Eos, Daytox, Annayake, Starskin, ANNY en meer. Zo kun je elke dag een vakje openmaken en totaal verrast worden door de inhoud. Ze noemen hem niet voor niets 24 Magic Moments.

Nu kan ik je natuurlijk de inhoud laten zien, maar dat doet ik niet. Nee…ik heb hem nog niet opengemaakt, maar op de achterkant staat de volledige inhoud incl. foto. Natuurlijk kunnen de echte nieuwsgierigen onder ons een kijkje nemen op de website van Douglas, daar staat het ook, maar je kunt je natuurlijk ook laten verrassen. Vanaf 1 december ga ik dagelijks de inhoud met je delen via mijn Instagram. Volg je me er nog niet? Doe dat dan even, want het wordt zeker de moeite waard. Zo laat ik je elke dag meegenieten van al het moois en tellen we tegelijkertijd af naar Kerst. Leuk toch?!

Wil je ook graag deze Douglas Adventskalender? Dan kun je hem shoppen in een van de Douglas stores en natuurlijk bestellen via www.douglas.nl. Hij kost slechts €29,95 en dat is eigenlijk best goedkoop in tegenstelling tot veel andere beauty adventskalenders. Mocht je Sint vieren is dit zeker een leuk cadeau-idee! Heb jij al een beauty adventskalender?

20 gedachten aan “Douglas Adventskalender”

  1. Ik kan het echt niet laten om toch even te gaan kijken haha! Dit is inderdaad een goede prijs, sommige kalenders gaan een beetje te ver om ‘leuk even’ cadeau te doen.

  2. Leuk hoor, ik heb deze een paar jaar terug eens gehaald in Duitsland. Leuk dat hij nu ook in Nederland verkrijgbaar is. Ik ga je zeker volgen op IG leuk om te zien wat erin zit.

  3. Ik vind dit zo’n leuke kalender zeker omdat het qua prijs ook echt goed meevalt! Verder zou ik m’n kerstboom nu gewoon al opzetten indien ik volgende week niet verhuisde haha!

  4. Omg wat gaaf!Ik zag je foto al even voorbij komen. Wat een mega doos! Super leuk en inderdaad helemaal niet duur voor een adventskalender. Ik ben heel benieuwd naar je insta foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten