Douglas Essentials skincare

Douglas Essentials

Dat Douglas een geweldig eigen merk heeft neergezet mag wel duidelijk zijn. Al jaren komen ze met de meest mooie en fijne producten die niet onder doen voor de grote A-merken. Vandaag laat ik je drie nieuwe Douglas Essentials zien. Alle drie behoren ze tot de skincare range.

Douglas Essential Glow Sleeping Mask

Ik begin graag met het product dat er voor mij meteen uitsprong: het Douglas Essential Glow Sleeping Mask. Door zijn verpakking met de watermeloen op werd mijn interesse meteen gewekt. Het product is voorzien van de nodige dosis watermeloen extract. Wist je dat watermeloen een superfood is bomvol vitaminen en antioxidanten?

Het masker is een nachtmasker, wat wilt zeggen dat je het voor het slapen aanbrengt op een gereinigde huid en het de hele nacht zijn werk laat doen. Dat is extra intensief, want ’s nachts herstelt je huid van alle invloeden van overdag. Als het dan ook nog eens de extra verzorging meekrijgt van een masker zit je helemaal goed.

De textuur van het masker is fijn. Het voelt gelachtig aan. Je dient een ruime hoeveelheid op je gezicht aan te brengen alvorens je gaat slapen. Let dus wel even op je kussen, want dat kan een beetje vies worden als je een woelerd bent. Eenmaal aanbracht dep je met je handen op je gezicht om het zoveel mogelijk te laten intrekken. Zelf merk ik nog een laagje op mijn gezicht met slapen. De volgende ochtend was je het af en begin je je eigen beauty routine weer. Je huid is dan lekker fris en voorzien van die huideigen natuurlijke glow. Nog een voordeel: het ruikt lekker fruitig! Een potje heeft een inhoud van 30 ml. en kost €10,19.


Douglas Essential Rosy Glow Day Cream

De volgende ochtend kun je de nieuwe dagcrème aanbrengen: de Douglas Essential Rosy Glow Day Cream. Deze crème hydrateert en verbetert de teint van de huid. Het bevat o.a. Damascena rozenwater dat bekend staat om het verbeteren van de huidskleur en daarmee de teint. Bij langdurig gebruik wordt deze egaler en mooier.

Mooi van dit product is ook weer de verpakking. De crème komt in een glazen roze pot met een inhoud van 50 ml. Qua uitstraling doet het echt niet onder voor duurdere merken. De textuur is romig en smeert heel goed en fijn op de huid. Super is dat het onwijs snel intrekt. De geur is heerlijk, het ruikt uiteraard naar rozen!

Wat gevoel betreft is deze crème super! Hij heeft een hydraterend effect dat langdurig aanhoudt en met name in de winter is dat onmisbaar. De huid voelt meteen een stuk zachter aan en ziet er stralend uit. Goed nog om te weten is dat 96,5% van de ingrediënten van natuurlijke oorsprong is en de crème geschikt is voor alle huidtypes. Een potje van 50 ml. kost €19,99


Douglas Essential Everyday Handlotion

Tot slot ontving ik nog de handlotion, ook een product waar we tegenwoordig niet meer zonder kunnen. In de winter smeer ik sowieso al wat vaker met handverzorgingsproducten, maar nu met het vele handen wassen al helemaal. Deze Douglas Essential Everyday Handlotion is een ideale bondgenoot. De formule bevat aloe vera en sheabutter dat de huid heerlijk zacht en comfortabel maakt.

Ook de vormgeving van dit product is top. Het komt in een pompflacon met een inhoud van 100 ml. dus daar kun je wel even mee vooruit. Eén pompje is overigens meer dan genoeg per toepassing. Meteen ruik je die heerlijke bloemige geur, echt om verliefd op te worden.

De handlotion voelt fris aan op de huid en de textuur is vrij dun. Hij smeert ontzettend goed en trekt goed en helemaal in. Je voelt nog niet eens dat je het draagt. Wel laat hij die heerlijke geur achter en een fijn en zacht gevoel op je handen. Ik vind hem superfijn! Ik zie hem op de website enkel in een 200 ml. formaat en dat kost slechts €10,19.

Ook deze review staat weer vol lof over Douglas eigen merk. De producten stralen luxe uit en voelen ook precies zo aan op de huid. De geursensatie erbij is top en de ogen worden verwend met mooie producten. Wat wil je nog meer? Je shopt deze nieuwe items nu bij Douglas en bestelt ze online op Douglas.nl.

Welk product van Douglas heb jij al eens gebruikt?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten