Douglas Luxury Advent Calendar

Douglas Luxury Advent Calender

Pas geleden kon je al lezen over de Douglas Adventskalender Make-up en vandaag laat ik je graag de Douglas Luxury Advent Calendar. Deze is een tikkeltje luxer, zowel wat uitstraling betreft als de producten die erin zitten. Benieuwd naar deze? Lees dan zeker verder!

Douglas Luxury Advent Calendar

Deze nieuwe Douglas Luxury Advent Calendar ziet er supermooi uit. Het is eigenlijk een doos die je openmaakt en waar lades in zitten die je eruit schuift. Meteen viel op dat hij vrij zwaar is, dat belooft altijd veel goed 😉

Uitgeklapt is het echt een plaatje en lijkt het op een juwelenkist. De doos is overigens heel stevig, dus als december voorbij is kun je het bewaren om er jouw sieraden of favoriete make-up in te bewaren. Leuk detail is de spiegel in de deksel!

De laatjes schuif je eruit en daarin zitten de vakjes die je elke dag openmaakt. Het zijn geen losse doosjes die erin zitten, zoals je ze weleens bij andere kalenders ziet, maar echt vakjes om open te maken/scheuren. Heel leuk gedaan!!

Dag 1 t/m 5

Ergens vind ik het altijd jammer om de vakjes al eerder open te maken, want dat haalt de magie van de kalender weg. Toch wil ik het jullie graag goed en uitgebreid laten zien en daar hoort de inhoud natuurlijk ook bij. Ik kan je nu al vertellen, je wordt zeker niet teleurgesteld 😉 In vakje 1 t/m 5 zit de Kiss & Curl mascara, een matte nagellak (supermooi!), een droogshampoo, handcrème en een fijn ampul!


Dag 6 t/m 10

In dag 6 zit er nog een mascara. Deze heb ik al eens eerder gehad en is helemaal top! Ik ben hier dus heel blij mee. Ook zit er een fijne make-upspons in vakje 7. Dag 8 is een shimmer stick, dag 9 opvulling in de vorm van een spiegeltje en vakje 10 is gevuld met een lipstick fixer. Hiermee blijft je lipmake-up beter en langer zitten.


Dag 11 t/m 15

Dag 11 is niet meteen een make-up product, maar een haarklem. Prima, want deze dingen gebruik ik regelmatig. Vakje 12 bevat een lip plumper en nummer 13 een haarserum. Hier ben ik heel erg benieuwd naar. Dag 14 is een zwart oogpotlood (altijd goed) en dag 15 weer een fijn ampul.


Dag 16 t/m 20

In vakje 16 zit nog een handcrème. Zelf had ik er liever een douchegel ofzo in gehad omdat er al een handcrème in zit. Dag 17 is een hele mooie kerstige nagellak en dag 18 een nagelriemcrème, perfect om samen met de nagellak te gebruiken voor mooie nageltjes. In vakje 19 zit de Energising Cream en in dag 20 een mooie liquid lipstick.


Dag 21 t/m 24

Deze kalender loopt t/m 24 december, dus t/m kerstavond. De laatste items zijn echt het mooiste. In vakje 21 zit een make-up spons die zacht wordt als je hem nat maakt. Dag 22 bevat de fijne make-up primer en de laatste twee dagen zijn gevuld met een mooi oogschaduwpenseel en een supermooi oogschaduwpalette. De kleuren erin zijn top en helemaal geschikt om een mooie kerstlook mee te maken.

De Douglas Luxury Advent Calendar valt me absoluut niet tegen. Sterker nog, hij is super! De inhoud is helemaal top, al helemaal voor de prijs. Deze adventskalender kost namelijk €49,99 en dat is helemaal niet duur voor deze inhoud. Ik zag dat hij op het moment van schrijven al uitverkocht was, maar hij komt als het goed is weer terug op voorraad. Hou dus even in de gaten en bestel hem meteen op Douglas.nl. Hij is ook te koop in de winkels, wellicht kun je daar nu wel nog eentje scoren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten