Douglas make-up

Douglas make-up

Een tijdje geleden kreeg ik een bomvol pakket van Douglas met daarin o.a. hun nieuwe make-up. Omdat ik dol ben op Douglas en echt van make-up houd maak je me hier heel blij mee. Vandaag laat ik je een supermooi oogschaduwpalette zien, twee bronzers en een lipstick: allemaal nieuwe Douglas make-up!

Mooie make-up looks maken, ik kan daar echt van genieten. Misschien heb ik ergens mijn roeping gemist, haha. Gelukkig kan ik mijn passie voor make-up nu combineren met mijn passie voor schrijven en lezen jullie elke dag een nieuwe blogpost van mij. Terug nu naar de nieuwe Douglas make-up, want die is om bij weg te dromen zo mooi!

Douglas Pink Nudes

Ik wil graag met het mooiste beginnen en dat is het Douglas Pink Nudes oogschaduwpalette. Het palette komt in een mooi glanzend roze doosje en het palette zelf heeft diezelfde kleur. Eigenijk is het heel eenvoudig, maar het maakt mij zo hebberig! Hopelijk hebben jullie dat ook?

In het palette zitten 14 kleuren, een borsteltje en een spiegel. Bij het aanbrengen van oogschaduw gebruik ik overigens nooit de borsteltjes uit de paletten, maar liever pak ik mijn eigen brushes. Alle 14 kleuren hebben leuke en toepasselijk namen. Het is een combinatie van matte kleuren en shimmers en dat is top, want zo kun je er veel verschillende mooie looks mee maken.

De swatches liegen niet, ik vind ze super! Net zoals bij andere oogschaduws zijn ook hier weer de matte kleuren iets minder qua pigmentatie dan de shimmers, maar evengoed is het prima.

De texturen brengen prima aan en dat is het belangrijkste. De look die ik ermee maakte laat ik je aan het einde van deze review zien. Het Douglas Pink Nudes oogschaduwpalette kost slechts €20,39.


Douglas Big Bronzer & Big Bronzer Summer Limited Edition

Ook kreeg ik nog twee bronzers, namelijk de Big Bronzer en de Big Bronzer Summer Limited Edition. Ik verwachtte dat ze beide hetzelfde waren, maar dat is dus niet het geval. De Big Bronzer heeft slechts één kleur en de summer editie heeft nog twee extra kleurtjes. Als je dit mengt krijg je een net wat mooier en zomerser effect.

Beide bronzers komen in soortgelijke doosjes en hebben beide een spiegel. Wat ik fijn vind is de grootte, want ze zijn lekker groot. Omdat ik bijna dagelijks een bronzer gebruik ben ik hier dus heel erg blij mee.

Beide zijn ze erg mooi. De summer editie oogt wat frisser en zomerse dan de Big Bronzer. Deze laatste is overigens verkrijgbaar in twee kleuren waarvan ik kleur 100 Honey Sand ontving. De andere kleur is nog wat warmer. Ze kosten €18,35.


Douglas Glorious Gloss

Tot slot laat ik je nog een mooie lipgloss zien. Hij ligt al een aantal weken op het te reviewen kastje en steeds als ik erna kijk denk ik: ik wil hem op! De kleur is namelijk supermooi en je ziet de mooie shimmers erin zitten. De kleur van deze lipgloss is overigens nummer 4 Poet.

Deze lipgloss van Douglas heet Glorious Gloss en het is een hydraterende en ultra shiny gloss. Het droogt je lippen dus niet uit en geeft een prachtige glans. Ook nadat je wat gedronken hebt overigens. Meestal gaat er dan wat lipgloss van af en is die glans weg, maar deze blijft mooi glanzen.

De kleur vind ik prima. Ik denk dat dit weer zo’n kleur is die bijna iedereen kan hebben. Hij is vrij neutraal, maar je ziet wel dat je wat op je lippen draagt. De lipgloss is perfect voor overdag naar je werk, of om boodschappen mee te doen, maar kan ook heel mooi zijn bij een etentje. De Douglas Glorious Gloss is verkrijgbaar in 8 kleuren en kost €10,19.

De look die ik ermee maakte vind ik mooi. Eerst was ik niet zo van de warme roze kleuren op mijn ogen, maar nu draag ik het geregeld. Het fijne overigens van de Douglas make-up is dat het kwaliteit heeft en ook nog eens lekker betaalbaar is. Luxe en budget in één dus!

Welk item van vandaag vind jij het mooist?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

5 gedachten aan “Douglas make-up”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten