Dr. Hauschka Purple Light

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Net voor de Kerst kreeg ik een verrassing van Dr. Hauschka thuisgestuurd. Het ging om hun nieuwste make-upcollectie, Dr. Hauschka Purple Light. Deze collectie is limited edition en bevat ontzettend mooie producten zoals een oogschaduwpalette en een teint poeder. Ik laat je vandaag alle vijf producten zien en natuurlijk de look die ik ermee maakte.

Om te beginnen is er de teint powder, een mooi poeder met zachte pasteltinten welke je huid een frisse en subtiele glinsterende finish geeft. Denk niet aan een discobal hoor, het is heel subtiel. Daarbij wordt je teint ook nog eens wat egaler.

Het palette bestaat uit drie kleuren: een hele lichte kleur met wat shimmers, lichtpaars en beige. Voordeel is dat de kleuren matchen met elke huidskleur. Zelf vind ik het heel fijn dat de kleuren zo zacht zijn, want dan zijn ze op je huid ook niet meteen zo heftig.

De swatches laten meteen de zachtheid van het product zien. Mooi he?? Ook zie je bij de meest linkse tint de shimmers terug. Deze kleur kun je bijvoorbeeld perfect gebruiken als highlighter. Je kunt ervoor kiezen om de kleuren apart aan te brengen op de delen waar jij dat wilt, of je gebruikt een grote powder brush en mengt de tinten en brengt het aan op je gezicht. Zelf heb ik hem in de look hieronder gebruikt over mijn foundation. Het geeft je dan net een iets mooier effect. De teint powder kost €30,95.

Dan de topper uit de collectie, het oogschaduw palette! Het doosje is overigens prachtig met paarse glitters die overlopen van felpaars naar dieppaars. De teint powder heeft eenzelfde doosje, prachtig!

De vier kleuren in dit oogschaduw palette van de nieuwste Dr. Hauschka Purple Light make-upcollectie zijn prachtig! Ze matchen allemaal goed bij elkaar, waardoor je zelf kunt experimenteren met verschillende ooglooks. Fijn is ook dat de tinten echt stuk voor stuk anders van elkaar zijn.

De vier tinten paars versterken de kleur van je ogen. Was ik tot voor kort niet zo enthousiast over de kleur paars in combinatie met mijn blauwe ogen, daar kom ik nu op terug. Het palette bevat twee matte en twee glinsterende kleuren om lekker mee te combineren. De twee buitenste kleuren bevatten hele fijne shimmers, de twee middelste zijn mat en perfect om een goede basis mee aan te leggen.

Dankzij de minerale pigmenten, en heilzame plantenextracten (zoals zwarte thee en zijde) zorgen deze oogschaduws ook voor de tere huid rondom je ogen. Mooi en verzorging in één! Ik heb voor bovenstaande look overigens alle kleuren uit het palette gebruikt. Het oogschaduwpalette kost €30,50.

Om de ooglook mee af te maken is er de eye definer. Dit oogpotlood heeft aan één kant het potlood en aan de andere kant een klein sponsje waar je mee kunt smudgen. Als je goed kijkt zie je dat ook het potlood de mooie paarse glitters heeft op de verpakking.

De kleur van deze eye definer vind ik persoonlijk heel erg mooi. Het is een elegante grijs-violette tint en is erg mooi bij veel verschillende ooglooks. Je kunt hem ook perfect gebruiken bij andere kleuren oogschaduw. Fijn is dat hij niet zo hard is als echt zwart. Het potlook laat gelukkig goed kleur achter, waardoor het aanbrengen fijn is. De eye definer kost €13,95.

Tot slot kreeg ik nog de twee liquid lip colours, twee vloeibare lipsticks. De verpakking is weer ontzettend mooi, ik kan er echt naar blijven kijken! Fijn is dat het door de applicator (zoals bij een gloss) ontzettend makkelijk aan te brengen is en dat het meteen een mooie glans afgeeft.

Need I say more? Zo lijken het glossen, maar ze zijn niet zo vloeibaar als een gloss. Beide kleuren vind ik erg mooi. Met de nudekleur ga je voor safe, maar wil je een echt uitbundige look? Ga dan voor de rijke bessenkleur.

De nude kleur vind ik persoonlijk het allermooist. Het is een kleur waarvan je niet meteen doorhebt dat je een lipstick draagt, maar je ziet wel iets moois glanzen. Ik vind het perfect bij de ooglook die ik gemaakt heb.

De bessenkleur is ook echt een prachtige en warme kleur, die denk ik wel veel mensen kunnen hebben. Toch vind ik hem in combinatie met de ooglook niet zo mooi, het is mij wat te heftig. Als ik deze kleur ga dragen dan houd ik mijn ogen het liefst naturel. Wat ik wel nog graag hierover kwijt wil is dat ze ontzettend zacht en comfortabel aanvoelen, wat echt een groot pluspunt is als het om lipproducten gaat! De liquid lip colours kosten overigens €17,95 per stuk.

De nieuwe Dr. Hauschka Purple Light make-upcollectie ligt overigens nog niet in de winkel. Vanaf 1 februari zullen de items pas verkrijgbaar zijn, dus mocht je ergens blij van worden, zet het dan in je agenda! De collectie is namelijk limited edition, dus op is op.

Van welk item word jij heel blij?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

7 gedachten aan “Dr. Hauschka Purple Light”

  1. Ik vind die bessenkleur op de lippen echt prachtig, maar ik snap wat je bedoelt dat hij in combinatie met de paarse oogschaduw misschien een beetje heftig is. Mooie items, mooie verpakkingen, mooie look;-)

    1. Die nude kleur staat jou inderdaad heel goed! Wat ik mij kan herinneren van Dr. Hauschka is dat hun make-up altijd zo lekker ruikt. Mooie collectie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten