Droge oksels met Odorex Extra Dry

Odorex Extra DryMet de nieuwste Extra Dry deodorants van Odorex kun je okselfris het najaar in. Misschien ben je wel druk bezig met die vakantiekilo’s eraf te werken of ben je gewoon lekker sportief aan het genieten van de vallende bladeren terwijl je je in het zweet rent. Goed voor je lijf en mind natuurlijk! Bij zweet je natuurlijk wat intensiever en speciaal daarvoor heeft Odorex Extra Dry ontwikkeld. Odorex Extra Dry bestaat uit een uniek assortiment met een crème, spray, lotion en depper voor dagelijks en meerdaags gebruik. De lijn is speciaal ontwikkeld voor toepassing op specifieke (in)spannende momenten, waarbij je graag langdurig fris én droog wilt blijven!

Transpiratie is het natuurlijke afkoelsysteem van het lichaam, maar het kan soms knap vervelend zijn. Daarom is het belangrijk dat je een effectieve deodorant hebt die je de zekerheid biedt dat je altijd goed beschermd bent. Met de Odorex Extra Dry-producten voorkom je op een verantwoorde manier overmatige transpiratie én transpiratiegeurtjes. We verliezen dagelijks minimaal 1 liter vocht (bij warm weer nog veel meer). Slechts 1% daarvan verlies je via je oksels, de rest raakt het lichaam kwijt via o.a. de huid. De oksel is een vochtige en warme plek, waardoor het zweet niet snel kan verdampen en daardoor in contact komt met huidbacteriën. Pas op het moment dat het zweet in contact komt met de bacteriën die van nature op de huid aanwezig zijn ontstaat de kenmerkende transpiratiegeur. De Odorex Extra Dry-producten blokkeren het transpiratievocht en de transpiratiegeur. De producten houden de huid van de oksels langdurig fris én droog. Hier was ik natuurlijk erg benieuwd naar en ben het dan ook meteen gaan testen!

Deze unieke spray heeft een gebruiksvriendelijke pompverstuiver die het doseren ervan gemakkelijk maakt. De spray bevat allantoïne, een ingrediënt dat de huid verzacht én verzorgt. De formule is nu nog effectiever en milder voor de huid. Bovendien is Odorex Extra Dry Spray alcohol- en parfumvrij. Je brengt de Spray ’s avonds vóór het slapen gaan onder je schone en droge oksels aan.

Ik heb hem getest en vind het superfijn! Hij werkt erg goed tegen het zweten en natte oksels was dan ook echt verleden tijd. De avond voordat ik een dag op een rommelmarkt ging staan heb ik de spray gebruikt. Het is belangrijk dat je je oksels eerst goed schoonmaakt voordat je de spray aanbrengt. Ook moet je hem even goed laten drogen wil je geen vlekken in je kleding krijgen. Eenmaal droog heb je feitelijk geen deo meer nodig, Odorex Extra Dry beschermt je goed, ook tegen eventuele nare geurtjes. Ik heb de hele dag op de rommelmarkt gestaan en normaal was dit een situatie waarin ik af en toe wat moest bijsprayen of een ander truitje aan moest doen. Dit was nu helemaal niet het geval. Echt super!! Helemaal fijn is dat het effect van Odorex Extra Dry zeker twee dagen aanhoudt, helemaal goed dus!
Odorex Extra Dry Spray 30 ml. – € 5.59

De formule van de Odorex Extra Dry Lotion is nu nog effectiever en milder voor de huid. Je brengt deze alcohol- en parfumvrije Lotion ’s avonds vóór het slapen gaan met een watje onder de schone en droge oksels aan. Persoonlijk vind ik dit wat minder wat betreft gebruiksgemak. Natuurlijk is het vrij eenvoudig, gewoon wat lotion op een watje aanbrengen en vervolgens onder de schone en droge oksels deppen. Wat zulke dingen betreft ben ik misschien een beetje te gemakzuchtig en spray ik liever één keertje.
Odorex Extra Dry Lotion 50 ml. € 4.09

Odorex Extra Dry Crème is bedoeld voor dagelijks gebruik en breng je ’s ochtends direct onder de schone en droge oksels aan. De formule is heel mild voor de huid en heeft een verzorgende werking. De crème bevat geen alcohol en is hypoallergeen. Odorex Extra Dry Crème is ook geschikt voor de zeer gevoelige huid en kan zelfs direct na het ontharen worden gebruikt. Deze variant is erg fijn voor gebruik na bijvoorbeeld het douchen. Het trekt snel in waardoor je je al snel kunt aankleden. De crème voelt trouwens niet vettig aan.
Odorex Extra Dry Crème 50 ml. – € 3.85

De Odorex Extra Dry Depper is door het deppersysteem gemakkelijk te doseren. De alcohol- en parfumvrije formule is nu nog effectiever en milder voor de huid. Je brengt de Depper ’s avonds vóór het slapen gaan direct onder de schone en droge oksels aan. Vervolgens kun je meerdere dagen genieten van frisse en droge oksels!
Odorex Extra Dry Depper 50 ml. – € 4.95

De formules van de Odorex Extra Dry Spray, Lotion en Depper hoeven slechts 2 à 3 keer per week te worden gebruikt. Het is niet nodig om naast deze Odorex Extra Dry-varianten nog een reguliere deodorant te gebruiken. Dit kan uiteraard wel, voor wie dit persoonlijk prettig vindt. Voor meer informatie kun je de website van Odorex bezoeken. Wil je één van deze producten zelf eens proberen? Je kunt ze vinden in een supermarkt of drogist bij jou in de buurt! Welke variant van Odorex Extra Dry zou jij wel eens willen proberen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten