DutBle Giftbox

DutBle

Ken je de DutBle giftbox al? Deze giftboxen zitten vol met mooie sieraden en accessoires en bieden je elke paar maanden weer wat nieuws om je pols, nek of vinger. Onlangs mocht ik kennismaken met DutBle en ik moet eerlijk toegeven dat ik het merk nog niet eerder kende. Uiteraard wekte het meteen mijn interesse en zo gebeurde het dat ik mijn eerste DutBle giftbox thuis kreeg. De inhoud deel ik vandaag met je.

DutBle Giftbox

Verrassingsboxen, ik vind ze altijd zo leuk! Het maakt me altijd heel erg nieuwsgierig, maar tevens ook wat huiverig. Waarom? Omdat je gewoonweg niet weet wat erin zit en wel betaald hebt voor de inhoud. Stel dat het tegenvalt…Gelukkig is dat nu niet gebeurd, want wat ben ik blij met de inhoud van mijn DutBle giftbox!

Laat ik beginnen met het feit dat het geheel leuk was ingepakt. Het kwam in een doosje in een gouden papiertje. Leuk detail waar ik blij van word. De inhoud van de box is heel divers. Zoals je kunt zien zitten er sieraden in, maar ook een leuk accessoire en wat lekkers. Supertoffe combi toch?!

Allereerst het lekkers, want ook al is dit belangrijk, toch is het het minste interessante uit de box natuurlijk. Ik kreeg er een candy cane in (leuk voor in de kerstboom), aardbeirolletjes en stukjes gebakken ananas. Heel speciaal en tevens verantwoord als tussendoortje.

Als accessoire kreeg ik er een hele gave scrunchie van Mae’s bij. Scrunchies zijn natuurlijk helemaal hip en de paarse kleur in velvet stof al helemaal! Superleuk dus dat dit item erbij zat.

Van Perditi, een sieradenmerk dat voor mij nog nieuw was en waarvan meerdere items in deze box zitten, kreeg ik o.a. deze giftcard. Leuk, maar je moest wel een bepaalde besteding doen waarbij hij pas ging gelden.

Van Perditi kreeg ik verder nog deze mooie ring. Hij kwam in de kleur goud, al lijkt het zo meer een kruising tussen goud en zilver. Mooi is dat hij verpakt zat in een stoffen tasje en een pasje met echtheidscertificaat bij zich droeg. Zo weet je zeker dat het materiaal goed is en dat is weer fijn i.v.m. mijn nikkelallergie. De ring vind ik fantastisch. Hij is minimalistisch en past heel goed bij de andere sieraden die ik heb. Ook is hij leuk te combineren met andere ringen.

Dit doosje van Perditi trok vrijwel meteen mijn aandacht bij het openen van de DutBle Giftbox. Erin zit een geweldig mooi horloge in een kleur die je niet zo heel snel tegenkomt. Het bandje is namelijk van leer en heeft een donkergroene kleur. Heel klassiek, maar door het goud en wit van de kast en wijzerplaat is het ook weer heel modern. Een mooi horloge en mooie toevoeging aan mijn collectie.

Tot slot zat er nog een ring in. Daar was ik zelf erg blij mee, want ringen zijn hetgeen wat ik (naast horloges) het meeste draag. Deze ring is van Nemi en is ook weer goudkleurig. Hij is opengewerkt aan twee kanten, waardoor het een speels effect krijgt.

Of ik blij ben met mijn DutBle Giftbox? Hell yeah!! Wat is het toch leuk om op deze manier verrast te worden. DutBle brengt je elke drie maanden een nieuwe box thuis met een waarde van minstens €120,-. Het mooie is dat je er zelf slechts €8,95 per maand voor betaald. Je kunt je wensen aangeven, bijvoorbeeld of je van zilver of goud houdt. Hier proberen ze dan rekening mee te houden bij het sturen van een box. Op deze manier krijg je om de paar maanden nieuwe en mooie accessoires thuisgestuurd waarmee je weer lekker kunt afwisselen. Naast de box heb je als Premium Blender (zo wordt je genoemd als je je aanmeldt bij DutBle voor de boxen) allemaal voordelen. Zo krijg je toegang tot de meest gave campagnes, heb je privileges en extra kortingen. Je kunt overigens ook gratis lid worden van de community. Je ontvangt dan geen box, maar kunt wel allerlei connecties opbouwen met mede Blenders.

Benieuwd naar de DutBle giftbox? Check dan zeker eens dutble.com en meld je aan. Of je nu gratis lid wordt van de community of meteen voor the real deal gaat en Premium Blender wordt, dat is aan jou. Ik vind het sowieso een superleuk initiatief en raad het Premium lidmaatschap aan als je van sieraden en verrassingen houdt!

Kende jij DutBle al?

– Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten