€300,- voor een beauty tool, is het dat wel waard?

FOREO BEAR

Gebruik jij al beauty tools? Hiermee bedoel ik geen brushes of iets dergelijks, maar echt tools zoals cleansing tools, massage tools etc. Ik gebruik al lange tijd de tools van FOREO. Wanneer je een beetje bekend bent in de wereld van beauty dan zul je dit merk vast en zeker wel kennen. Je zult ook vast wel weten dat het best een aanschaf is, maar…in dit artikel vertel ik je waarom je in deze fijne beauty tools moet investeren!

De één geeft makkelijker geld uit dan de ander en ieder heeft een eigen budget. Logisch dus dat we niet hetzelfde uitgavenpatroon hebben en dezelfde mogelijkheden voorhanden hebben. Wensen zijn er altijd, ook als het gaat om beauty tools. De tools van FOREO zijn namelijk niet geheel budget te noemen, maar ze zijn het oh zo waard.

FOREO BEAR

Een hele tijd geleden schreef ik een review over de FOREO BEAR. Dit is een skincare tool die huidverbetering nastreeft en ook daadwerkelijk bereikt. Het werkt met micro current stroom waardoor jouw huid een soort van fitness moment krijgt tijdens een behandeling. Na één behandeling zie je een beetje verschil, maar wanneer je dit structureel elke dag doet zul je na een tijdje echt huidverstrakking zien. Superfijn natuurlijk! Omdat dit een vrij nieuwe technologie is, is de aanschaf van de BEAR natuurlijk een stuk kostbaarder dan een budget beauty tool van de Kruidvat. Het voordeel is overigens dat je er wel een boel kwaliteit voor terugkrijgt.

One time investment

De beauty tools van FOREO zijn van een dusdanige kwaliteit dat je er maar één keer in investeert. Ik zeg niet dat je het van vandaag op morgen meteen kunt aanschaffen, want je kunt er natuurlijk ook voor sparen, maar op termijn betalen deze producten zich echt terug. Ga je namelijk wel eens naar de schoonheidsspecialiste of huidkliniek? Dan kost een dergelijke behandeling ook best wat en hier moet je ook meerdere malen (vaak in kuurvorm) naar teruggaan. Bedenk je eens wat je dan aan geld kwijt bent…en met FOREO kun je het zelf thuis blijven doen en bespaar je dus op termijn geld! De tools van FOREO zijn namelijk van een dusdanige professionele kwaliteit dat ze echt een leven lang mee gaan. Ook bevatten ze geen onderdelen die na een bepaalde tijd vervangen hoeven te worden.

€300,- voor een beauty tool, is het dat wel waard?

Ja! Ik snap dat het best een grote stap kan zijn alvorens je dit product aanschaft, maar geloof mij…het is het oh zo waard. Hoeveel kosten beauty behandelingen, fillers, skincare etc.? Hier besparen we vaak ook niet op, dus waarom wel op een tool als de BEAR? Ik ben hier echt heel tevreden over en kan hem dan ook echt iedereen aanraden. Gebruik hem wel met liefde elke dag, want bij heel af en toe gebruiken heb je natuurlijk niet dat gewenste resultaat! Tip: gebruik ook het FOREO serum, want de combinatie met deze tool en het serum is top. De BEAR heeft namelijk een geleider nodig voor de micro current en zonder het serum werkt het dus iet. De BEAR geeft huidverstrakking en verzwakt lijntjes en rimpeltjes. Op die manier oogt jouw huid jonger en stralender. Wil je meer over de BEAR lezen? Check dan de link bovenaan in dit artikel, waarmee je bij de review terecht komt.

Wil je ook de fijne tools van FOREO proberen? Namens FOREO mag ik jullie met de code ‘ZAZA10‘ 10% korting geven op alle gadgets van het merk! Je shopt ze meteen op Foreo.com! Geniet lekker van jouw beste investering ooit voor een ultieme skincare routine!

– samenwerking –

Eén gedachte over “€300,- voor een beauty tool, is het dat wel waard?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten