Early Sint tip: Guinness World Records 2022!

Guinness World Records 2022

Eén van de oudste en fascinerende boeken die ik me als kind kan herinneren is toch wel de Guinness World Records boeken. Ze staan bomvol records met de meest uiteenlopende thema’s. Zo leuk om te zien! Sinds kort is er een nieuwe Guinness World Records verschenen, weer vol met waanzinnige records. Vandaag vertel ik er wat meer over, want het is een leuke tip voor de decembermaand!

Guinness World Records

Guinness World Records, het boek met meer dan duizend records. Vroeger stonden er nog redelijk normale dingen in, maar tegenwoordig zijn de thema’s wat bewuster gekozen en de records een beetje daarop aangepast. Evengoed heel erg leuk, maar wel wat anders dan vroeger. Er staat gekke dingen in, maar ook heel veel informatie en weetjes. Het thema dat dit jaar aan bod komt is ‘Bescherm onze aarde’. Denk hierbij aan klimaatverandering, recycling, alternatieve energiebronnen en natuurbescherming.

Het boek is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Voor hen is dit erg leuk leesvoer en het triggert hun interesse en nieuwsgierigheid. Ken je het dat kinderen aankomen met leuke weetjes waarvan jij denkt, hoe komen ze eraan? Nou precies dat is wat je met dit boek bereikt. Onwijs leuk dus!

Waarom je dit boek nu alvast in huis moet halen voor de decembermaand? Omdat je kinderen het erg leuk vinden en omdat je alvast zelf wat erin kunt spieken. Voor volwassenen is het namelijk stiekem ook erg leuk. Persoonlijk vind ik de combinatie van weetjes, records en foto’s erg leuk. Het is een boek dat blijft boeien, want er staat zoveel in. Je kunt het alvast maar in huis hebben!

Het nieuwe Guinness World Records boek is verkrijgbaar bij de boekhandel en online te bestellen via o.a. Uitgeverijdefontein.nl. Het kost €25,- en is een dikke aanrader voor kids die alles willen weten!

Zou jouw kind dit boek leuk vinden?

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten