Waar ik echt niet zonder kan als blogger

blogger

Voor mijn blog gebruik ik vaak de standaard dingen. Als blogger heb je een soort van basisuitrusting nodig en er zijn echt dingen waar je niet zonder kunt. Vandaag deel ik graag een lijstje met jullie waar ik als blogger echt niet zonder kan. En dat is zeker meer dan alleen een laptop!

Laptop

Tja, heel voor de hand liggend natuurlijk, maar zonder mijn MacBook ben ik nergens. Had ik voorheen een ‘gewone’ laptop, heb ik nu sinds een jaar een MacBook pro en elke keer dat ik hem gebruik ben ik er nog steeds onwijs blij mee. De beste investering ever dus!

Fotocamera

Bijna alle foto’s op de blog zijn gemaakt met een Nikon spiegelreflexcamera. Ondanks dat dit een oudje is doet hij het nog goed (al begint hij nu af en toe kuren te krijgen). Hij maakt mooie foto’s en werkt ontzettend mooi met diepte. Topding! Als ik een event heb neem ik enkel mijn iPhone mee. De eerste keren sleurde ik mijn Nikon mee, maar dat was zo zwaar en onhandig…mijn iPhone maakt ook erg mooie foto’s, dus dat is helemaal prima en veel praktischer!

Kantoorartikelen

Omdat mijn blog mijn werk is heb ik de nodige administratie bij te houden voor mezelf en de belastingdienst. Hiervoor gebruik ik kantoorartikelen zoals een klapper, een printer, papier en een notitieblok. Mijn wens is nog om deze laatste twee met mijn logo te laten bedrukken, ziet er mooi uit!

Bakkerkarretje

Zonder mijn bakkerskarretje van de Blokker ben ik nergens. Hierop stal ik namelijk alle producten die ik nog op de foto moet zetten en moet reviewen. Momenteel zijn er dat aardig wat, want door mijn vakantie heeft het zich wat opgestapeld! Er komt dus nog een boel leuks aan 🙂

Wit bureau en accessoires

Voor het maken van mooie foto’s heb je meer nodig dan alleen een goede fotocamera. Natuurlijk moet je zelf wat feeling ervoor hebben, maar een witte ondergrond en achtergrond werkt al heel goed. Zo heb ik vorig jaar een nieuw Ikea bureau gekocht (nog steeds heel blij mee!) en heb ik diverse accessoires die ik bij de producten leg voordat ze op de foto gaan. Ziet er toch vaak net wat mooier uit!

– samenwerking –

Eén gedachte over “Waar ik echt niet zonder kan als blogger”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobiele versie afsluiten