Een gezellig avondje met de Pizzarette Pre-bake

Een gezellig avondje met de Pizzarette Pre-bake

Een gezellig avondje, hou jij het wel eens met jouw gezin? Je kunt bijvoorbeeld gaan barbecuen samen, gourmetten of met allerlei hapjes lekker lang tafelen. Sinds kort hebben wij de Pizzarette ontvangen, waarmee je ook als gezin heerlijk kunt tafelen. Je maakt er namelijk zelf pizzaatjes naar wens mee, superleuk voor jezelf als voor de kindjes! Benieuwd naar deze Pizzarette Pre-bake? Ik vertel er vandaag alles over.

Pizzarette Pre-bake

De standaard Pizzarette kende ik al, maar deze Pizzarette Pre-bake is een uitgebreider modelletje. Deze heeft namelijk een extra optie die de reguliere Pizzarette niet heeft. Hij is een stukje compacter lijkt het en je kunt hem met 4 personen tegelijkertijd gebruiken. Perfect dus voor ons gezin! Met deze versie kun je Pizzareten en bovenop het pizzadeeg voorgaren. Daardoor is het steviger en makkelijker te beleggen, ook voor kindjes. Eenmaal belegd kun je het makkelijk op de bakplaat leggen. Wanneer jouw pizza klaar is kun je hem ook nog even bovenop leggen om hem warm te houden. Superhandig natuurlijk!

Wat vinden wij ervan?

Een Pizzarette staat al langer op onze wishlist, dus hoe tof is het om hem nu te mogen ontvangen?! Ik ben heel erg blij met dit modelletje. Enig nadeel is dat de bovenkant dus warm wordt, iets dat de ‘gewone’ Pizzarette niet heeft. Deze heeft namelijk een Cool Wall, waardoor hij ideaal is voor kindjes zodat ze zich niet kunnen branden. Met enige uitleg moet ik zeggen dat onze kinderen het snapten en er zeker niet met hun vingertjes aan kwamen. Even blijven opletten dus. Heel fijn is dat je de kleine pizzabodems kant en klaar bij de supermarkt kunt kopen. Zo hoef je zelf geen deeg te maken en hoef je een groot deeg niet op maat te maken. Op die manier ben je lekker snel klaar en kun je gaan beginnen met jouw eigen pizza’s maken. Je snapt…de kinderen vinden dit geweldig!

Tijdens onze Pizzarette avond maak ik allemaal kommetjes met toppings. Zo heb ik een kom met tomatensaus, maar ook met kruiden, champignons (vind ik dan weer lekker), ananas, ham, salami etc. Op die manier kan iedereen zijn pizza naar wens maken. Heel fijn is dat de pizza’s, omdat ze klein zijn, lekker snel klaar zijn. Je kinderen hoeven dus geen engelengeduld te hebben en dat is ook wat waard.

Wil jij deze Pizzarette Pre-bake ook zelf ervaren? Hij kost €69,- en is verkrijgbaar bij o.a. Blokker.nl en Bol.com.

– Dit artikel bevat producten die mogelijk zijn gemaakt door een merk/bedrijf –

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobiele versie afsluiten